writing-img

Razgovori mama 2025

clock-img

01.01.2025, 13:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34350

Drage mame, stigao nam je Januar i 2025. godina. Neka nam svima bude ispunjena smehom, zdravljem i lepim momentima user posted image

user posted image

Pošto teme ovog tipa koristimo samo za ćaskanje,molim vas da konkretna pitanja o roditeljstvu postavljate u za to određenim temama.Ako se ta pravila budu kršila chat teme cemo zaključavati. Tome u prilog predlažemo da procitate Klik

clock-img

03.01.2025, 11:55

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24791

Dobar dan. Kako ste, mame?

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.01.2025, 12:19

clock-img

17 joka

pencil-img

10876

Pozdrav drage moje    , pvenstveno   srecnu  i uspesnu Novu godinu vam zelimo od srca  zdravlja  najvise sve drugo ide lako.Evo  mi polako zakazujemo  rodjendan ,krstenje i vencanje  sve zajedno.  Planiramo i selidbu  na prolece pa ce biti zurka , ja treba da pocnem da radim i   sama pomisao mi tera suze na oci...kako ste se vi  izborile sa tim?Devojke hajduci pravi , hiperaktivna i tvrdoglava deca  na majku izgleda😅 proletelo mi vreme evo imaju 9 ipo meseci😒Planiramo i po eskime pa kako Bog bude zeleo bice a voleli bi uh... cini mi se da mi se vratila ista ona zelja kao sto smo je imali svih ovih godina i pre njih 

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

03.01.2025, 17:30

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Joko,pozdrav od mene.Ljubi dečicu,uživajte u svakom trenutku i neka vam se ostvare sve želje.❤️❤️Ivana,mi smo dobro.A vi?Juče smo išli na slavu kod prijatelja.Dani baš brzo prolaze.Ostale mame?Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

11.01.2025, 06:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24791

Dobro jutro. Gde ste, nigde nikoga? Kako ste? 

clock-img

11.01.2025, 11:12

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Dobar dan.Ivana,evo mene.Praznik,raspust,dolazili nam gosti,mi smo išli u goste i tako prolaze dane.U petak imamo punoletstvo.Moraćemo u šoping ovih dana.Zakazala sam i kod frizerke.Pozdrav svima.❤️

clock-img

11.01.2025, 11:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Nema nikog. Svi su negde otisli. Nama je ovaj januar pun dogadjaja, tako da skoro nismo kod kuce. Deca su vec tamo.
Nadam se da su svi zdravi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.01.2025, 07:24

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24791

Dobro jutro. Sta se radi? Januar mesec koji traje dva meseca 😁

clock-img

14.01.2025, 11:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34350

Dobro jutro user posted image e meni je obično Februar taj koji nikako da prođe, Januar ne toliko user posted image

Mene ubi ovo vreme, ne mogu da se sastavim, glava me maltene svaki dan boli. Treba mi sunce.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

14.01.2025, 13:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dobro jutro. Sta se radi? Januar mesec koji traje dva meseca 😁

Dobar dan.Ivana,meni baš brzo prolaze danj.Eto nas već na polovini januara.Kako ste vi?Kod nas klasika.Dete na rasustu,zdrava je,što je i najbitnije.Ja vazdan kod lekara.Danas sam radila ultra zvuk srca.Juče sam išla na kontrolu kod očnog.Krajem meseca da zakažem i detetu kontrolu kod očnog.Pozdrav svima.❤️

clock-img

15.01.2025, 11:29

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24791

Hello. Meni je u februaru rodjus pa ga volem 😁.
Ja sam nesto u haosu na poslu, ali jos par dana pa ce posle biti mirnije. Maca ide u boravak ❤️

clock-img

19.01.2025, 10:28

clock-img

Duškić

pencil-img

9628

Dobro jutro! BOG SE JAVI!
Mi danas obaveza imamo ihaj..Rodjendane i veselje, a ja nalakirala nokte i kuliram 😁😁😁

clock-img

19.01.2025, 14:10

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

IZVORNA PORUKA: Duškić

Dobro jutro! BOG SE JAVI!
Mi danas obaveza imamo ihaj..Rodjendane i veselje, a ja nalakirala nokte i kuliram 😁😁😁

Vaistinu se javi.Išli smo do crkve.Sad smo ručali i odmaramo.Duškić,želim vam lep provod.Mi smo u petak bili na punoletstvu.Pozdrav svima.❤️

clock-img

19.01.2025, 15:51

clock-img

Tiziana

pencil-img

2653

Dobar dan drage devojke, kako ste?Mi smo spojili praznike sa odmorom, tako da se danas spremamo za povratak na posao sutra posle duze pauze. Bas mi tesko pada. Sad opet sve Jovo nanovo.Bili smo malo na planini, skijali, disali cist vazduh..Deca ne idu sutra u skolu, moguce ni cele naredne nedelje. Iskreno se nadam da ce u narednom periodu sve da stane. Dosta je bilo.Zelim vas lep ostatak ove tmurne nedelje.. 

clock-img

20.01.2025, 08:09

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24791

Dobro jutro. Kreće polako drugo polugodiste. Još samo pet meseci do letnjeg raspusta 😁.
Srećna slava svima koji slave, danas je moja devojačka slava ❤️

clock-img

20.01.2025, 13:19

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Dobar dan.Ivana,želim vam srećnu slavu,kao i svima koji danas slave.Sve najbolje.Pozdrav.

clock-img

20.01.2025, 23:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Dobro vece. Ivana i moja je devojacka slava, pa smo isli kod mojih.
Srecna slava svima koji su danas proslavili.
Situcija u zemlji je bas zanimljiva. Nadam se da ce se uskoro sve srediti na bolje. Laku noc.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

23.01.2025, 07:01

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Dobro jutro. Samo da vas pozdravim. Mi smo u nekom haosu. Mm je zakacio onaj virus sto sad kruzi na sve strane. Ima i temp. Tako da sad imam trodupli posao. Sad odoh u selo, pa za grad. Barem nemam posle posle podne casove. Pozdravljam vas sve.

clock-img

23.01.2025, 14:16

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24791

Dobar dan. Ja treba da dobijem pa sam sva bljak. Popodne sam obećala maci da ćemo je voditi na klizanje. Bas je oduševljena klizanjem. 

clock-img

24.01.2025, 08:17

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

I mi smo trebali na klizanje prosle nedelje, pa je S zamolila da idemo sad za vikend. Medjutim, sad kako je mm bolestan nista od toga.

clock-img

27.01.2025, 13:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

Dobar dan, samo da vam mahnem, nisam odavno. Zelim vam svu srecu ovoga sveta u 2025. godini ❤️
Nista se ne menja, sve je po starom 😊
Ozdravite brzo 🥰

clock-img

28.01.2025, 20:14

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

Dobro vece drage moje imam jednu lepu vest, dala, sam danas otkaz i prelazim u drugu firmu od ponedeljka. 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏
Mislila sam da ce biti stresnije ali nije, sve je toliko opusteno u meni da ne mogu da poverujem da sam ovo ja 😊

clock-img

28.01.2025, 21:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Ivanka, radujem se zbog toga. Jel firma isto skolica jezika ili sasvim nesto drugo?

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 29.1.2025 7:44:08 >

clock-img

28.01.2025, 22:50

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ivanka, radujem se zbog toga. Jel se firma isto skolica jezika ili sasvim nesto drugo?

Hvala Sanjice! 
Ni slicno ovome sto sam do sad radila, totalni preokret! Mislila sam da ce mi teze pasti da dam otkaz ali vidim da je ta ideja u meni sazrela u potpunosti jer ne osecam ni malo zaljenja tako da jedva cekam novi pocetak 🍀🍀🍀

clock-img

29.01.2025, 14:49

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Dobar dan.Samo da vam mahnem.Uživajte u sunčanom danu.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️