cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Punjeni pileći batak .. mmmm...

clock-img

25.12.2009, 21:53

clock-img

Anoniman



Sastojci:
• 30 gr šunke
• 30 gr kačkavalja
• 50 gr svinjskog mesa sitno iseckanog
• 2 čena belog luka
• so i biber
• aleva paprika
• mešavina začina

Priprema: Pileći batak se pažljivo razreže očisti od kostiju, pa se meso formira u vidu šnicle. Nadev pripremljen od navedenog materijala iseckanog na kockice, dobro izmešan i sjedinjen, staviti na sredinu šnicle po dužini pa sve urolati i čačakalicama zakačiti sa strane da se meso ne razmota prippečenju. Peče se lagano na roštilju, na tihoj vatri   da fil ne bi iscureo, oko 15 do 20 minuta a servira se na ovalnom tanjiru.
Za preliv:
• 30 gr ulja
• 10 gr sirćeta
• 30 gr vode
• kašika aleve paprike
• zelena paprika
• peršun

Sve se izmeša i prokuva, pa se već gotov pileći batak prelije. Dekoriše se sitno secknaim crnim lukom i drugim povrćem po želji.           user posted image

clock-img

25.12.2009, 21:56

clock-img

Anoniman

mmmm, mesooooooouser posted image
Ima da se kupi taj otkosceni batak, mene mrzi to da radim, pa sam otkrila gde da kupimuser posted image

clock-img

25.12.2009, 21:56

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Kaliopi, nemoj to da mi radiiiiiš!!!user posted image

clock-img

25.12.2009, 21:57

clock-img

Anoniman

Halavštine jedne kako ste samo pohrlile! user posted image   

clock-img

25.12.2009, 21:58

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2009, 21:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja

mmmm, mesooooooouser posted image
Ima da se kupi taj otkosceni batak, mene mrzi to da radim, pa sam otkrila gde da kupimuser posted image



jel? user posted image   nisam znala..... uh, ja obožavam meso, a kada sam videla da ga spominješ setih se ovog recepta kojeg obooooožavam...user posted image da se ne lažemo... ne štedim ni na filu a ni na prelivu.........user posted image

clock-img

11.02.2010, 21:51

clock-img

Anoniman

Malo se zbunih... a to svinjsko seckano? Nista pre toga s njim?