cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Punjene pečurke

clock-img

27.04.2010, 22:12

clock-img

Anoniman

Potrebni sastojci:

- 50 dag sampinjona
- 20 dag praske sunke
- 1 jaje
- 1/2 glavice crnog luka
- 4 kasicice paradajz pirea
- malo maslaca
- so, biber

Nacin pripreme:

Dobro oprati pecurke i odvojiti od drške.
Ocediti ih i poredjati u vatrostalnu posudu.
Drscice iseckati sitno i dinstati sa sitno iseckanim crnim lukom na malo ulja dok ne nestane tecnosti koju pecurke ispuste.
Ohladiti malo i dodati razmuceno jaje, sitno iscekanu sunku, malo soli, bibera i 1 kasicicu paradajz pirea. Sve dobro izmesati i puniti poredjane pecurke.
Preostali pire  razmutiti u malo vode i preliti pecurke.
Na svaku pecurku staviti po malo maslaca i peci u rerni 20 minuta na 200 stepeni.

clock-img

27.04.2010, 22:22

clock-img

Anoniman

zanimljivo...a je  l pecurke treba da izdubim malo user posted image user posted image
nikad mi nije bilo jasno kako da punim pecurke kad ima tako malo mesta user posted image user posted image

clock-img

27.04.2010, 22:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

zanimljivo...a je  l pecurke treba da izdubim malo user posted image user posted image
nikad mi nije bilo jasno kako da punim pecurke kad ima tako malo mesta user posted image user posted image

Ne, to ustvari nisu bukvalno punjene više su zaronjene ...  user posted image

clock-img

27.04.2010, 22:33

clock-img

Anoniman

to mi reci!!!
pravicu ovo pa cu da ti javim...kako mi je ispalo

clock-img

27.04.2010, 22:34

clock-img

Anoniman

Važi draga i ja sutra planiram to da napravim, pecnem neko mesište i toliko od mene ... user posted image

clock-img

27.04.2010, 22:39

clock-img

Anoniman

vala dosta...
user posted image

clock-img

27.04.2010, 22:57

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Moja svekrva pravi nesto slicno i bas je njam njam.Mislim da stavlja sunku,krem sir ili pavlaku i kisele krastavcice.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

28.04.2010, 16:02

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ja sam pravila nesto slicno, samo nisam stavljala jaje i paradajz pire, a odozgo ih upropastim sirom. Njam, njam, samo sto je pipav posao, a ocas posla ih pojedem. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

04.05.2010, 09:33

clock-img

diamond

pencil-img

823

njam, njam...ajde ako neko bude pravio neka stavi sli;icu...ja obozavam pecurke user posted image