Ja mislim da su posete u beogradskim porodilistima dozvoljene:
Због благог пада броја оболелих од новог грипа, Стручни тим за борбу против новог грипа града Београда укинуо је дежурства лекара опште праксе и педијатара у београдским домовима здравља. Из истог разлога укинута је и забрана посета пацијентима у болницама.
BEOINFO VESTI
U Frontu su posete dozvoljene samo u apartmanima, koliko hoces i kada hoces, izmedju npr. 6h ujutru i 22h, ali je moja mama usla i u 23h, tako da ne znam da li pustaju sve ili je ona imala srece.
IZVORNA PORUKA: cipiripi
srce moje bolje je i sve to nego da si asocijalna i u apartmanu, smatram da ces psihicki sve lakse izgurati ako budes u drustvu..
naravno ja nisam kompetentna da pricam o tim stvarima, ali sad iz ovog mog ugla, mislim tako
Uh....pa ja jesam malo (a mozda i ne malo
) asocijalna ako se tako gleda. Volim svoj mir i komociju, a i vise volim drustvo koje ja izaberem nego ono koje se zadesi u sobi. Imam veoma lak san , pa je mene budila zena koja je nesnosno hrkala u susednoj sobi (sa svim zatvorenim vratima), a devojke iz njene sobe nisu nocima oko sklopile.
E sada, ja sam imala lak, lep i brz porodjaj, sve je teklo kako treba i bila sam mnogo srecna sto su mi drustvo pravile muz, moj brat, moja kuma, mama i jos par ljudi. Naravno, veoma mi se dopalo i to sto sve ide na telefonski poziv. Okrenes sestrinsku sobu , one dolete, pozoves bebi-boksove, bebu ti donesu kada hoces, ostave ti je koliko hoces itd...no, to je sada neka druga tema, ali da ne ostane ovde nedoreceno.
I samo da dodam - pre ne bih videla supruga 5 dana nego se kao najgori pacenik gurala sa svim tim zenama iz price, da ga gledam preko stakla!!!!!! Ponizavajuce. Kao da su zene stoka. Moja drugarica koja je bila u Frontu je silazila u hol i tu primala posete.