cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Porodjaj vs vojska

clock-img

11.06.2013, 13:38

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ko o cemu zene o porodjaju,muskarci o vojsci

Kome je teze bilouser posted image ,mogu li uopste te dve stvari da se porede

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 7.8.2017 21:41:14 >

clock-img

11.06.2013, 13:39

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Ne mogu, vojsku su ukinuli a porođaj ne! user posted image user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

11.06.2013, 13:40

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

user posted image

clock-img

11.06.2013, 13:44

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Jao, svaka čast za temu. user posted image Pogodila si me u živac. Kod mm je apsolutno sve uporedivo sa vojskom, a naročito ono što on nikad nije niti će ikad moći da iskusi, kao na primer porođaj. Uvek ima potrebu da prokomentariše, a ja uvek na to flipnem. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

11.06.2013, 13:55

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ma da cim se sastave dvojica koji su videli pusku odmah krecu : e znas kako smo imali jednog taj sto je bio user posted image pa kad smo ustali u cetiri i pod punom opremom isli tamo - vamo i jeli pastetu daaaaj

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.06.2013, 14:00

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ne može to da se poredi!

I flunked anger management! }:->

clock-img

11.06.2013, 14:00

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Porodjaj je mala bebe naspram vojske... user posted image Trebalo je tamo svako jutro namestati krevete,slagati svoje stvari,prati sudove...mislim,'alo,SVAKI DAN...ne znamo mi muku ribanja podova i wc-a...user posted image

clock-img

11.06.2013, 14:04

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ma ne moraju ni da se porode. Treba im dati menstruaciju na 2-3 meseca i odmah će zaboraviti 'muke' iz vojske. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

11.06.2013, 14:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ne mogu, vojsku su ukinuli a porođaj ne! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neznam... cak i ako razmisljam o prvom porodjaju koji je bio KATASTROFA bolan... u poredjenju sa Godinu dana vojske.... neznam....

clock-img

11.06.2013, 14:28

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Meni vojska uopste nije strasna ( pod uslovom da je mir u drzavi) Ja sam se uvek pitala zasto nisu nesto za zene smislili da pobegnemo od kuce godinu dana user posted image Ja sam imala cetri porodjaja , iskreno... pre bi sluzila vojsku godinu dana a mm neka se poradja umesto mene user posted image

clock-img

11.06.2013, 14:31

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

IZVORNA PORUKA: tijatija
Ja sam se uvek pitala zasto nisu nesto za zene smislili da pobegnemo od kuce godinu dana

ali samo udate... user posted image

clock-img

11.06.2013, 14:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

To sve zavisi i od coveka, i porodjaja! Ja sam licno htela da upisem vojnu skolu, jer me to uvek privlacilo...al za zene tada nije bilo puno izbora user posted image

clock-img

11.06.2013, 14:36

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

IZVORNA PORUKA: Janncica

Ja sam se uvek pitala zasto nisu nesto za zene smislili da pobegnemo od kuce godinu dana

ali samo udate... user posted image

user posted image user posted image a to obavezno...user posted image

clock-img

11.06.2013, 14:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Janncica

Porodjaj je mala bebe naspram vojske... user posted image Trebalo je tamo svako jutro namestati krevete,slagati svoje stvari,prati sudove...mislim,'alo,SVAKI DAN...ne znamo mi muku ribanja podova i wc-a...user posted image

user posted image pa to im tesko pada jer obicno u vojsku idu direktno od svojim mamica koje su sve radile za njih

clock-img

11.06.2013, 14:45

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

A navike stvorene tamo,bar moj ne primenjuje sada... user posted image user posted image

clock-img

11.06.2013, 14:49

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Moj mm je uzivao u vojsci, tako da ni vojska nije kao sto je nekad bila ...

clock-img

11.06.2013, 15:32

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mm je isao u vojnu skolu(tija kod tebe u kraju je ta skolauser posted image )i ima neke navike, obuca uvek mora biti cista i izlgancana, namesta krevet, sredjuje za sobom(nekad se malo opusti ali mu ja ne dozvoljavam, gora sam od njegovih staresinauser posted image , kaze da mu je bilo lakse dok je isao u skolu, manje su ih maltretiraliuser posted image
joj a ja odlepim od te price kao da su vosjku sluzili u sirijiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.06.2013, 22:16

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

mm kao u Afganistanu da je bio ,nikom nije teze nego njemu bilouser posted image

clock-img

11.06.2013, 22:24

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

lj upravo to, kao na frontu da su se borili, mnogo mi smesno kad slusam mm u drustvu, pa kad krenu da raspredaju price, ko je kakvu pusku imao, uniformu...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.06.2013, 08:44

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ma meni su smešni sa tim pričama o vojsci. Moj brat je služio 6 meseci od toga je dobio 27 dana odsustva i još 3 puta bio kući na vikend. I onda on kaže da mu je bilo teško u vojsci ma da, kako da ne. A nijednu naviku iz vojske nije primenjivao kući.
A mm kad je služio vojsku imao kao neku vezu i prva 3 meseca bio u Novom Sadu a onda ga poslali na Kosovo, u Prištinu i to baš kad je tamo bilo ratno stanje. U to vreme je i jedan dečko iz našeg mesta poginuo na Kosovu i ko zna još koliko njih. I ja njega nikad nisam čula da se žali zbog nečega u vezi vojske, jedino što je preko puta kasarne bilo groblje pa kad je na straži nije mu bilo svejedno.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

12.06.2013, 08:50

clock-img

marince1

pencil-img

4824

I taaako sad njima ukinuse vojsku,a porodjaj jok user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

12.06.2013, 09:01

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Snezo i moj je bio tamo i shvatam da nije bilo svejedno(bilo je i onih sto su plakali na strazi) ali brate to ti je bila sva duznost user posted image

clock-img

12.06.2013, 09:09

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Bas sam se nasmejala, super je tema :) mm nije isao u vojsku al je bio samnom na porodjaju... komentar je da mu nije jasno zasto zene toliko kukaju kad porodjaj nije nista strasno :) ja mu pretim da ce sledeci put on da se poradja :)

clock-img

12.06.2013, 09:22

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: minnica

Ma ne moraju ni da se porode. Treba im dati menstruaciju na 2-3 meseca i odmah će zaboraviti 'muke' iz vojske. user posted image

Ja bi mom uvela godinu dana menstruaciju, jer se izvukao i izbegao vojsku. I to onu sa obilnim krvarenjem i jakim bolovima, to bi mu taman bila zamena i za porodjaj i za vojsku user posted image

clock-img

12.06.2013, 09:26

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Meni vojska uopste nije strasna ( pod uslovom da je mir u drzavi) Ja sam se uvek pitala zasto nisu nesto za zene smislili da pobegnemo od kuce godinu dana user posted image Ja sam imala cetri porodjaja , iskreno... pre bi sluzila vojsku godinu dana a mm neka se poradja umesto mene user posted image

Daj tefter da se prijavim i ja za vojsku,samo nek bude ko u Izraelu-2 godineuser posted image . Mada meni porodjaj i nije toliko strasan-gore dolazi kasnijeuser posted image . Mani desetare,komandire i ostalo-ja imam tri djenerala,koji nikako da kazu "voljno"user posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU