sto se tice spiska sve sam koristila sem svoje spavacice,nema potrebe,ima prostorija gde uvek mozes uzeti cistu - niz hodnik sa leve strane - doco,dani trebace vam
sobzirom da sam panicila pre zbog bolnice,a prosla sam ko u hotelu,pogotovo na intenzivnoj.prvi dan u pripremnoj bila sam sama ceo dan,dremala,kukala za piletinom,uvece do 11 bila sa mm.ujutru priprema za cr,obavezno kupite silikonski kateter vel 18,jer bolnicki su losi.petak i subota na intenzivnoj opet sama,naspavala sam se posteno.meni je gl.sestra iz boxa dm6mnela bebu posle 2 sata od cr da vidim,inace to ne rade,parola je snadjite se!!u nedelju presla i bila sa bebom.za one koje su na cr sobe su dvokrevetne i trokrevetne.ja sam imala cimerku i super se slagale.ponesite vise tetra pelena,trebace oko dojenja.uvece mozete da trazite da vam u 11 odnesu bebu pa je u 6 vrate.
ja sam prosla super,od lekara do cistacice,sem servirke koja me ucenjivala poparom,ako se procistim,ali sam je zajebala i zbrisala kuci.inace,tek treci dan daju pirincanu vodicu ako imate stolicu a ako ne onda samo caj,zato kg plazme u torbu
a wc su ocajni,obavezno papuce za kupanje.ja sam nosila bebi kupku sa pumpicom,za kupanje,pranje ruku,mnogo je prakticnije od sapuna koji kad ne daj boze ispadne,ne vraca se natrag.zene ako vas jos nesto zanima,tu sam
< Poruku je uredio anci kv -- 9.9.2013 12:48:52 >