cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, strpljenje)?

clock-img

17.08.2010, 23:45

clock-img

Tatamata

pencil-img

467

Nevena Lovrinčević, psiholog, autor Kreativnog centra piše:

Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, strpljenje)?

Zašto ne sve od toga? Zašto bi se isključivali poklon i osmeh (ljubav,pažnja…)? Naravno, potpuno se slažem!

Ipak, ne primećujete li da ponekad okupirani veličinom (cenom) onoga što poklanjamo zanemarujemo suštinu, odn. pravi razlog (ljubav, zahvalnost, privrženost..) zbog koga i darujemo osobu do koje nam je stalo?

Pročitajte ceo tekst...

clock-img

14.11.2019, 16:07

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Osmeh , ljubav , paznja je bitnija od poklona

clock-img

15.11.2019, 21:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Mama ivane-apsolutno se slažem👍

clock-img

15.11.2019, 22:29

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Poklonu se trenutno obradujemo. Osmeh,ljubav i lepi trenuci ostaju zapisani u srcu. 

clock-img

11.12.2019, 16:14

clock-img

Slavkic

pencil-img

799

Samo topli zagrljaj

clock-img

11.12.2019, 16:15

clock-img

drenovka

pencil-img

99

ljubav

clock-img

11.12.2019, 17:04

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Poklonu se trenutno obradujemo. Osmeh,ljubav i lepi trenuci ostaju zapisani u srcu. 

Bas tako , to i ja isto mislim

clock-img

11.12.2019, 17:50

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sitnice cine zivot. Materijalno nije toliko vazno na kraju krajeva

,,Carpe diem"

clock-img

11.12.2019, 17:56

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Mama jo,apsolutno se slažem👍

clock-img

11.12.2019, 17:57

clock-img

Havajka

pencil-img

48

Najvažnije je da im pruzimo paznju i podršku. 

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image