cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Poklanjam...!

clock-img

25.04.2020, 12:52

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Da pokušamo sa temom o poklanjanju... Ne mora da sadrzi samo stvari za decu.. Mozemo da poklanjamo i stvari za odrasle,knjige ili sta vec nam vise ne treba a mozda ce dobro doci nekom drugom. Nek ostavimo da postarinu placa primalac,osim ako privatno ne bude nekog drugog dogovora.

clock-img

25.04.2020, 13:03

clock-img

pari

pencil-img

6778

Super za temu!

Ja imam garderobu za devojčice od 6 meseci pa do 2 godine, svašta nešto, i bodiće i majice i pantalonice, sve je u dobrom stanju...imam čak neke nove neobučene stvari (carters zeke naprimer), imam i zimske čizmice broj 21. Takođe imam i garderobu za dečake od 4-5 godina, kao i obuću broj 29-30. Imam i igračke za bebe.

clock-img

25.04.2020, 13:49

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Sjajna tema.
Pari bravo user posted image
Eto divne i humane stvari.

clock-img

25.04.2020, 15:24

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Svaka cas_t. 

Ovo je jako lepo. Ja svoje stvari vec dajem nekome kome su potrebne. Stvari od sina sam cuvala za sestru. Ali moje sam davala i davacu jos. 

clock-img

25.04.2020, 16:39

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

I ja već inam kome poklanjam Anđeline stvari.Pari,bravo,naše malo nekome znači mnogo.👍❤

clock-img

26.04.2020, 07:18

clock-img

pari

pencil-img

6778

Imam i svoju,žensku odeću broj 38 ili S, ako znate da nekome treba možda...

sitnice i emocije čine život...

clock-img

26.04.2020, 08:59

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ja poklanjam plisane igracke 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

26.04.2020, 09:28

clock-img

pari

pencil-img

6778

Jedino ne znam da li će ovu temu videti kome je potrebno.  Nadam se da hoće...

Vidim da se u Ns organizuje neka akcija za sigurnu kuću...to je recimo super. Ja sam nosila u Bg u sigurnu kuću pretprošle godine baš dosta garderobe ženske...

clock-img

26.04.2020, 09:29

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Da, nase vaspitacice😊 Ali to mora biti novo, zapakovano.. Hrana, kozmetika... 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

26.04.2020, 11:14

clock-img

mati

pencil-img

6667

Pari, to je divno. Moras samo da znas da ima i puno grebatora, onih koji ce to posle preprodavati. Volela bih da ode u prave ruke, da se raspitas pouzdano kome dajes.
Ja imam musku decu, ali sam prosle godine uzela od drugarice stvari i poklonila devojcici iz M odeljenja, majka ih napustila, otac se sam bori, a radi po ceo dan. I rodjendan sam joj organizovala u skoli, napravila tortu, a ostaloj deci je uciteljica rekla ako su u mogucnosti da ponesu neki pokloncic.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

26.04.2020, 12:08

clock-img

pari

pencil-img

6778

Baš lepo mati! 

Zato sam i želela da organizujemo možda neku akciju, baš da bi otišlo u prave ruke, ima toliko ljudi kojima je potrebno...Ne znam da li ćemo ovako uspeti sa ovom temom

clock-img

26.04.2020, 12:28

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Divno mati,to govori kakav si čovek.❤Svaka čast.👍

clock-img

26.04.2020, 12:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mati, predivan gest. Eh kakva je to majka koja može dete da ostavi...

Ja imam puno toga, kompletnu opremu za dečaka ali sam sve obećala drugarici koja je trudna a biće samohrana majka, momak je rekao da ne želi da ima ništa sa detetom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.04.2020, 12:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

IZVORNA PORUKA: mati

Pari, to je divno. Moras samo da znas da ima i puno grebatora, onih koji ce to posle preprodavati. Volela bih da ode u prave ruke, da se raspitas pouzdano kome dajes.
Ja imam musku decu, ali sam prosle godine uzela od drugarice stvari i poklonila devojcici iz M odeljenja, majka ih napustila, otac se sam bori, a radi po ceo dan. I rodjendan sam joj organizovala u skoli, napravila tortu, a ostaloj deci je uciteljica rekla ako su u mogucnosti da ponesu neki pokloncic.

Jao Mati svaka cas_t. Ima puno takvih slucajeva. U mom okruzenju dok su deca bila malena majka ih je odvela na rođendan u igraonicu i nije dosla po njih. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.04.2020, 14:21

clock-img

mati

pencil-img

6667

Joj... Ma nije to nista. Nadovezala sa se samo na Parin post. Njen otac svakako ne bi mogao da napravi tortu, da kupi bila bi skupa. To je najmanje sto sam mogla. A dosta sam emotivna, i nikada mi nece biti jasno kako ljudi mogu biti hladni.
Zelela sam ovoj devojcici da posaljem nesto, i eto obaveze, brige, totalno sam zaboravila. Evo sada sam nasla opet tekst, i nema sanse da zaboravim. Adresu cu izvuci, valjda na selu nema brojeva kuca, vec po prezimenu...
https://srpskainfo.com/sara-je-drugacija-od-svojih-vrsnjaka-djevojcicu-10-je-majka-napustila-sa-pet-godina-a-njen-odgovor-na-pitanje-sta-joj-nedostaje-tjera-suze-na-oci/

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

26.04.2020, 14:29

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Sanjjce,strašno.Mati,pročitah priču o ovoj devojčici.Duša draga,tuga.Život je takav.Žao mi je sve te jadne dece.Ništa nisu kriva,a ispaštaju,muče se.Isplačem se gledajući"Ispuni mi želju",koliko tu ima potresnih priča.😢

clock-img

01.05.2020, 12:26

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ova tema se izgubila skroz...da li postoji način da tema uvek bude tu ili da se na neki drugačiji način postavi?

I kako doći do onih kojima je ovo potrebno...

clock-img

02.05.2020, 07:42

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Pari vidi sa modovima da objave na fb stranici (ako je moguce).

clock-img

02.05.2020, 07:43

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

To ne mogu modovi da objave. Mogu samo administratori stranice. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.05.2020, 10:53

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

To ne mogu modovi da objave. Mogu samo administratori stranice. 

Na to sam mislila 😀 Da stave kao vest i link ka temi na stranici. 

clock-img

02.05.2020, 16:38

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Mogla bi ova tema da bude vidljiva na naslovnoj strani foruma. 

clock-img

06.06.2020, 23:21

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ovo je predivna tema.

Ja sam skoro dala paket garderobe jednoj zeni. Ima dve cerke i dobila je sada sina. Sve bodice i stvari koje su mk stizale iz inostranstva sve sam lepo oprala i u vakum kesu ubacila. Rekla sam da propere jos jednom. Mada i ja sam oprala sve. Ali sve stvari koje su kod mene bile umazane kasicom ili neato drugo bacila sam.Ovo sto sam dala je sve lepo i skoro novo. 

clock-img

07.06.2020, 07:48

clock-img

pari

pencil-img

6778

Da ponovim

Ja imam garderobu za devojčice od 6 meseci pa do 2 godine, svašta nešto, i bodiće i majice i pantalonice, sve je u dobrom stanju...imam čak neke nove neobučene stvari (carters zeke naprimer), imam i zimske čizmice broj 21. Takođe imam i garderobu za dečake od 4-5 godina, kao i obuću broj 29-30. Imam i igračke za bebe.

clock-img

07.06.2020, 09:08

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Divno,Pari.Poklanjam,i svoje stvari dajem jednoj ženi u selu.Deretove jednio prijateljici.Uzalud bi stajale,a njima baš dosta značie❤I obuću,sve razdelim.

clock-img

07.06.2020, 09:16

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Pari,  da li imas fb? 

Ima dosta stranica na kojim se prodaje polovna garderoba a pored toga i poklanjaju se stvari.