cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pohovan kackavalj

clock-img

28.03.2010, 15:35

clock-img

Anoniman

Kako ga spremate?
uvaljate posebno u brasno pa jaja pa prezle ili napravite smesu pa onda???

evo dva recepta:

1.
Potrebno je: 300 g kačkavalja
100 g brašna
50 g prezli
2 jajeta
ulje Priprema: Stariji kačkavalj isecite na tanke režnjeve. Svaki komad uvaljajte najpre u brašno, zatim zamočite u razmućena jaja, a potom u prezle. Tako pripremljene režnjeve pržite na dobro zagrejanom ulju da poramene s obe strane.
2.

Potrebno je:300gr tvrdjeg kačkavalja,2 kom jaja,brašno,vegeta i ulje. Priprema:Od jaja,vegete(ne preterano posšto je kacčkavalj već prilično slan) i brašna napraviti smesu malo gušću od smeše za palačinke,kačkavalj iseći na parčad debljine otprilike jednog prsta,uvaljati sa obadve strane u smesu za pohovanje i pržiti na jako zagrejanom ulju,kad porumeni gotov je.

clock-img

28.03.2010, 16:09

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Super, OTI, uvek sam se pitala kako se pravi user posted image

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

28.03.2010, 16:13

clock-img

dakana

pencil-img

364

Koji sir obicno kupite, kada ga pohujete? Ja obozavam pohovan kackavalj, ali mi se cini da uvek nekako kupim neki pogresan, pa mi se malo raspadne, tj. iscuri  na sve strane user posted image user posted image user posted image . Dajte savet.....

clock-img

28.03.2010, 17:21

clock-img

Anoniman

cini mi se da je laksa druga varijanta...a isti djavo...

clock-img

05.10.2010, 15:48

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Ja od danas zvanicno dizem ruke od ovoga! Vec treci put kako ga pravim i procuri obavezno. Necu vise da se nerviram user posted image

_____________________________

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce



clock-img

05.10.2010, 15:51

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Stavi na jacu vatru i brzo na jednu pa dr stranu i etogac... ako malo curne pa sta... samo da ne ostane bez njega jaje i prezle user posted image

_____________________________

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

05.10.2010, 16:08

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Tako i pravim ali curi user posted image Bas me nervira a volim da ga jedem. Sledeci put (kad dodje do toga) cu probati bez prezle

_____________________________

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce