cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Podvarak

clock-img

22.04.2011, 10:15

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ovo je recept moje strine, preukusan je. stalno sam ga pravila dok sam bila trudna :)


Prvo oprati izrendani kiseo kupus *da ne bude slan)
Naseckati glavicu luka i dinstati ga, u njega dodati kupus. dva cesnja iseckanog belog luka, bibera, slaninice, nesto od mesa (najbolja je dimljena kolenica), tri lovorova lista.
posle deset__ak minuta dinstanja, sve zajedno staviti u rernu, *dosati malo vode da ne bude suvo i povremeno se promesa
(ne soliti)

prijatno

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.4.2011 10:22:31 >


_____________________________

Panta rei

clock-img

22.04.2011, 10:24

clock-img

Anoniman

Obozavam podvarak!user posted image

clock-img

22.04.2011, 11:04

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Obozavam podvarak!user posted image



Takodje! Ja volim sve sa kupusom user posted image


_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

25.04.2011, 19:24

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Mi za vikend kuhali suve butkice i koljenice u kotliću...čitav dan su se kuhale i služili uz ren.....milina,baš smo se najeliuser posted image

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

05.05.2011, 13:09

clock-img

Anoniman

Moj podvarak se upravo krčka u rerni. Kadav će biti-javiću, mamin recept user posted image

clock-img

19.01.2021, 16:27

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mi obozavamo podvarak svi.nemam neki recept doduse jos.bitno je da je kupus i meso ok.sitno se isecka kupus kiseli,zato je najboje ribanac,jer ja ne umem da secem sitno,oprati ga pod mlazom toplevode da ne bude suvise slan.ja pomesam njega i jednu gavicu belog luka secenog sitno i sve promesam,dodam ulje i mast i mao bibera.odozgo meso i pecem u rerni sa pokopcem ,dolijem jednu casu vode.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.01.2021, 08:50

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Slicno tako i ja pravim branki. Ne stavljam mast ali stavim krisku slanine kad imam, i parce kobasice, i bude bas odlican.

_____________________________

,,Carpe diem"