cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pizza rolat

clock-img

13.11.2009, 15:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

500 gr KORA ZA PITU
250 gr ŠUNKE
400 gr SEČENIH MARINIRANIH ŠAMPINJONA
250 gr KAČKAVALJA
100 gr TOST KAČKAVALJA
180 gr PAVLAKE
200 gr KEČAPA
2 JAJA, ORIGANO, ULJE  

U većem dubokom sudu umutiti 2 cela jaja, dodati pavlaku i mutiti dok se ne dobije jednolična masa.
Šunku iceći na kockice, kačkavalj krupno izrendati.
Potom 3 kore ređati jednu na drugu. Gornju koru premazati kečapom. Preko staviti jednu koru. Dalje ređati tost kačkavalj i rendani kačkavalj.
Na izrendani kačkavalj staviti još jednu koru, zatim poređati šunku.
Preko staviti jednu koru. Nju filovati sečenim šampinjonima pa staviti novu koru. Premazati je pavlakom pomešanom sa jajima.
Zatim staviti još jednu koru koju premazati kečapom.
Na kečap sipati preostali rendani kaćkavalj, šunku i šampinjone, posuti origanom sve uvijemo u rolat.
U nauljenu tepsiju staviti rolat, premazati preostalom pavlakom sa jajima i posuti origano.
Staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni i peći 30 minuta.
user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.11.2009 15:16:07 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.11.2009, 15:18

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

I ovo zapisano user posted image (tj copy/paste)

clock-img

13.11.2009, 15:22

clock-img

gagins

pencil-img

680

Ovo sam probala da pravim i svi smo odusevljeni!

clock-img

13.11.2009, 15:25

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ana, ovo je ekstra user posted image Ionako smo mislili neku pizzu veceras, ali ovo je bolja varijanta.

clock-img

13.11.2009, 15:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Fantastično je, ja htela za slavu da pravim pa nisam stigla.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.11.2009, 15:30

clock-img

Anoniman

Ja često pravim ovaj rolat i uvek super ispadne user posted image A desi mi se da malo i improvizujem kada nemam sve potrebne sastojke - bude tu i obične salame, kobasica, paprika itd. Sviđa mi se što svako može staviti ono što voli user posted image

clock-img

13.11.2009, 15:36

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Ja ovo jako volim njam njam user posted image

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

13.11.2009, 17:13

clock-img

Anoniman

mljac! user posted image

clock-img

22.11.2009, 20:53

clock-img

Anoniman

uh, ovo je super user posted image
često pravim ovo jelo, ali ga ja zovem pizza pita.. smešno je kada se brzo izgovara... user posted image  

clock-img

23.11.2009, 07:47

clock-img

Anoniman

E ja cu ovo veceras da pravim...

clock-img

23.11.2009, 07:57

clock-img

Markovicka

pencil-img

456

Uh, sto bi dobro doslo ovo za dorucak. I ja ovo pravim, ali bas kao rolat, uzmem po dve kore, nafilujem i umotam, ali stavim i besamel sos, onda bude puniji rolat. Toplo preprucujemuser posted image