cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pismo Deda Mrazu

clock-img

29.11.2008, 23:46

clock-img

Anoniman

Evo ga:

user posted image  

Mama pisala, Luka bojio, ideja za crtanje rukice je njegova - stavio je ruku na papir i rekao "Sada ruku!" (to smo već radili ranije)

Spakovali smo u kovertu, napisali za. Deda Mraza, i ubacili baki i dedi u poštansko sanduče; rekla sam mu da će doći poštar, pokupiti pismo i odneti ga Deda Mrazu. user posted image

/za one koji nisu u toku: gitaricu je baka već kupila, stoji sakrivena.../

< Poruku je uredio guppy -- 30.11.2008 16:35:49 >

clock-img

29.11.2008, 23:48

clock-img

Anoniman

Žao mi je guppy za probijanje foruma, slikomat ne radi, ova slikica je u mom privatnom albumu, ako možeš da središ, daću ti lozinku u pp, javi mi da ti pošaljem.

clock-img

30.11.2008, 08:41

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Kad proradi slikomat, stavi tu sliku u njega, pa mi u PP ubaci link na nju. Ja ću popraviti porukicu sa slikom pravih dimenzija.

clock-img

30.11.2008, 08:42

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Inače user posted image user posted image  mamika i Luka

clock-img

30.11.2008, 10:55

clock-img

Anoniman

Uopšte neće da se druži sa mnom. user posted image  (slikomat)

Probaću kasnije opet.

clock-img

30.11.2008, 11:55

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Super Tasha,ja ću napraviti jedno pismo sa svojim Rokićem pa ćemo ga ostaviti za uspomenu(a naravno ubacićemo ga u naše sanduče prije toga da ga čika poštar odnese djeda mrazuuser posted image )
Neznam još što želi za Božić,za rođendan je želio laptop da nedira više mamin i dobio je i sad ja nesmijem ni slučajno da diram njegov,da vidite te strogoće.user posted image

clock-img

30.11.2008, 13:38

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

user posted image user posted image
Nek napiše: želim ključ za svoj laptop, da ga mama ne dira :)

clock-img

30.11.2008, 13:55

clock-img

andrijana

pencil-img

610

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa,vi ste sou...user posted image user posted image user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

clock-img

30.11.2008, 16:00

clock-img

Anoniman

Ni Luka nije znao ša hoće, ali pošto ja želim da on veruje u deda mraza, tražili smo ono što je već sigurno da će dobiti. user posted image

clock-img

30.11.2008, 16:57

clock-img

Anoniman

A što se uspomene tiče lu, ja sam slikala pismo (kao što vidiš) a original sam ostavila da baka i deka čuvaju... verovatno im to znači. Kod deke u radnoj sobi vise crteži koje sam ja crtala kada sam bila mala. user posted image

clock-img

30.11.2008, 17:48

clock-img

prase

pencil-img

1107

Moj Uroš je mali da bi pisao Deda Mrazu, ali zato komšije nisu... Nikoli (6) su mama i tata rekli da napiše šta on i bata Dušan (4) žele za Božić od Svetog Nikole. Spremili čarapice i čekali da Nikola ostavi ceduljice, pa da onda klincima kupe ono što žele, ili bar da se lepo nasmeju ako su želje nerealne. U Nikolinoj čarapici su našli ceduljicu na kojoj je pisalo: "Nikola za Božić želi autić na baterije", a u Dušanovoj čarapici su našli ceduljicu na kojoj je pisalo: "Dušan za Božić želi baterije" user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2008, 18:37

clock-img

Anoniman

user posted image  Bojim se da je želja mlađeg ustvari želja starijeg...

clock-img

30.11.2008, 18:56

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Hahaha, tako je bilo i kod nas! I mene je brat uvek nagovorio šta da napišem u svoje pismo user posted image

clock-img

30.11.2008, 23:55

clock-img

Anoniman

Peričino pismo deda mrazu KLIK

user posted image

clock-img

18.11.2009, 15:50

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Evo naše ovogodišnje pismo Deda Mrazu:
user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

18.11.2009, 15:52

clock-img

viking

pencil-img

6644

Joj, Lilly, kako je sladak i skroman! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.11.2009, 15:57

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Skromno dete user posted image Ja mu sve nabrajam, pa jel' hoćeš neki auto, neću imam već, a kamion, imam i njih puno, loptu, kocke, puzzle, sve ima user posted image Rekoh: "To kada pošaljemo nema više dopisivanja šta bi hteo" a on kaže: "Ne treba mi ništa više" user posted image Sreća moja mala user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

18.11.2009, 16:04

clock-img

viking

pencil-img

6644

Pa odmah se vidi kad je dete voljeno i vaspitano, ne izmišlja i ne traži gluposti već je srećno sa onim što ima user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.11.2009, 16:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lilly.79

Evo naše ovogodišnje pismo Deda Mrazu:
user posted image

Ovo je nesto najsladje sto sam skoro videla....srce jedno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svet covek da mu pokloni...

clock-img

18.11.2009, 16:12

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

lilly, ovo je za konkurs "slatke priče" user posted image
daj detetu čokoladu!

clock-img

18.11.2009, 16:15

clock-img

Anoniman

i brat i ja smo svake godine pisali pisma deda mrazu........... sećam se da sam 3 godine za redom u pismu tražila da mi pokloni vokmen, bila sam dobra jel? user posted image

Brat je dobio lego kocke i dan danas ih ima, neki svemirski brod.. bili smo srećni kao dva mala majmuna ! user posted image user posted image user posted image

ah, to su bili dani.... znam samo da ću tu tradiciju da nastavim i sa svojom decom, to je baš lepa uspomena na detinjstvo, bezbrižnost.. nadati se, težiti nečemu....

clock-img

18.11.2009, 16:23

clock-img

viking

pencil-img

6644

A jel mogu ja ovde da se pohvalim da sam bila u Deda Mrazovom selu u Finskoj Laponiji, iza Arktičkog kruga? I da sam videla Deda Mraza uživo?
DECO, DEDA MRAZ STVARNO POSTOJI!!!!!

clock-img

18.11.2009, 16:27

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: viking

A jel mogu ja ovde da se pohvalim da sam bila u Deda Mrazovom selu u Finskoj Laponiji, iza Arktičkog kruga? I da sam videla Deda Mraza uživo?
DECO, DEDA MRAZ STVARNO POSTOJI!!!!!

blago tebi pa ja bih i sada ovako matora odlepila od sreće da ga vidim uživo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 16:44

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Ali ne donosi nam bas poklone user posted image

Evo i ja bi da saljem pismo:

Deda Mrazonjo, donesi ti meni tamo u maju jednu lepu zdravu bebu, al nek bude devojcica..ako imas samo decaka, ajd dobro... samo neka ne place puno..
A sad, kad treba, donesi mi tortu od jagoda i ... ne znam sta bi jos... Eto...
Fala deda!

clock-img

18.11.2009, 16:44

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Ja i brat smo dugo verovali u Deda Mraza i čekali ga da nam ubaci paketiće kroz prozor. Jako se dobro sećam trenutka kad nam je mama na jako surov način saopštila da Deda Mraz ne postojiuser posted image (oduvek je bila pedagaguser posted image ). Kad smo kaoi svake godine to veče stali ispred špajza i počeli da osluškujemo kad će da se čuje šuškanje (ne znam ni danas kako su to uspvali ali delovalo je baš stvarno), mama nas je pitala šta to radimo. "Pa,čekamo Deda Mraza!" odgovorili smo u glas. "Jao, deco, pa vi još uvek verujete u Deda Mraza?" rekla je začuđeno, kao da se ne seća da nam je pre godinu dana taj isti Deda Mraz doneo dva ogromna paketa najlepših slatkiša i igračaka koje su tada postojale (u robnoj kući Dečiji Snovi u Zrenjaninu). To je bilo surovo i jeste da smo već bili veliki, ipak smo mi dugo posle toga bili samo deca koja veruju u bajke. Ali zaista. Imali smo jako lepo i bajkovito detinjstvo. Nikada mi neće biti jasnošta joj je trebalo tako da odreaguje? I dobili smo paketiće ali ne od Deda Mraza...user posted image user posted image user posted image