cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pisak na Janinoj bočici

clock-img

19.08.2009, 10:40

clock-img

Anoniman

Samo da vam kažem da je Luka juče odgrizao onaj beli pisak sa Janine bočice.

Na bočici piše da nije decu mlađu od 3 god, ali kada daš trogodišnjaku on je dovoljno jak da to odgrize! user posted image

Dakle, samo htedoh reći da pazite!

clock-img

19.08.2009, 10:51

clock-img

Anoniman

Meri to redovno nekako skine ...pa onda pije na one rupice  što ostanu ispod tog bijelog dijela ...pojma nemam koji joj je to fazonuser posted image

clock-img

19.08.2009, 10:53

clock-img

Anoniman

MM je kupio juče Luki novu, i rekao je "Ej, rekla mi je teta u radnji da više neće dobijati ovih flašica, pa nemoj da pregrizeš jer nemam gde da ti kupim novu". user posted image

clock-img

19.08.2009, 10:54

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 11:47

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Moja voli Akva vivu za decu sa ukusom jagode i šumskog voća ima malo više od godine, a lepo pije na to naravno uvek je neko sa njom za svaki slučaj i doziram joj koliko treba da izlazi da se ne zagrcne.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

19.08.2009, 21:51

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Postoji i Jana junior bez onog bijelog "piska"što se izvlači zubima,samo ima rupicu malu
Evo nađoh sličicu

user posted image

< Poruku je uredio lu -- 19.8.2009 21:52:03 >

clock-img

20.08.2009, 07:09

clock-img

Anoniman

To kod nas nema, ili bar ja nisam videla.

clock-img

07.09.2009, 10:41

clock-img

Anoniman

Ima bočica sa takvim piskom, kupila sam Luki juče! user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image