writing-img

Pica od hleba

clock-img

13.03.2010, 08:58

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Ovo je stvarno dobra stvar.Nama se često desi da nam ostane skoro ceo hleb od prethodnog dana i umesto svaki put da pravim prženice ovo je dobrodošla promena.

Potrebno je:

3 jaja,kečap,origano,150g šunke,150g kačkavalja,ulje

Nauljiti pleh i zatim naredjati prethodno isečene kriške hleba.Popuniti rupe manjim komadićima hleba tako da se ne vidi dno pleha.Umutiti 3 jaja i kašikom ih naneti na hleb.Odozgo staviti kečap i posuti origanom.Redjati cele listove šunke preko svakog parčeta i odozgo narendati kačkavalj.Peći u rerni na 200 stepeni 15-20 min.

Prijatno!


_____________________________

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

13.03.2010, 09:25

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Ja pravim ovako, ali umesto kackavalja ubutam jaja i sir, premazem tom smesom, narendam parizera, prsute, stavim origanana i ... njam-njam...

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

13.03.2010, 09:31

clock-img

Anoniman

Ja u posudi razmutim jaja, izrendam sir i seckam sitno sunkaricu i sampinjone, pa time namazem cetvrtine hleba, to su mi topli sendvici, i super je ideja kad ostane puno hleba od juce/u mom slucaju od pre tri dana, posto samo mm jede hlebuser posted image

clock-img

13.03.2010, 10:00

clock-img

Anoniman

ovo i ja pravim samo sto ja svaku krisku hleba umocim u jaja razmucena u mleku..
Redjam na  namazan pleh a gore..sve po redu kako je Anitaaaa rekla...

clock-img

27.03.2010, 14:52

clock-img

BabyG

pencil-img

445

E ovo i ja pravim! Ali na hleb stavim komadiće margarina, šunku (salamu), marinirane šampinjone, sir i kečap. Stavim da se peče i kad se raspoti margarin (posle par minuta) prelijem umućenim jajima i mlekom.I bude baš mmmmmmmmm. user posted image