cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Perionice veša

clock-img

28.01.2010, 21:07

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Evo da pokrenem novu temu da nas ana ne vuce za usi user posted image

Kopirano iz Kučnih pomočnica

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Neznam dali da pokrecem temu ili bolje ovde da pitam... Sta mislite o ovim perionicama vesa? ja imam pun K**** toga jer evo pre 5 dana sam izbacila ves napolje da se susi i naravno mogu da sanjam da se je osusioa pritom masina mi je neka stara samo sto se ne raspadne, e sad odlucili smo vec da cemo kupiti susaru ali hocemo da kupimo novu i sad smo u skupljanju pare i nadamo se da cemo uskoro da prikupimo dovoljno. Imam i onu hvataljku za susenje u stanu ali ovo je haos em sto iovako imamo vlazan stan pa jos da susim ves tu ne dolazi u obzir. Gledala sam malo po netu i nasla jednu perionicu gde ti 1kg vesa operu, osuse i opeglaju sa valjkom za 120din! A rucno peglanje je 150 din + besplatno ti ga odvezu i dovezu na kucnu adresu... I meni se to cini tako smesno jeftino... a sad da pitam vas sta mislite?

IZVORNA PORUKA: Nedja

Delijo, to nije puno, za kg vesa. Al racunaj da je jedna masina belog, i jedna masina sarenog, ajde, neki minimum minimuma nedeljno. To je 10kg vesa, to je 1200 dinara nedeljno, 4800 mesecno.I to je samo minimum, ja operem 3 puta vise. Ok je ako imate para, al zar nije bolje onda uzeti masinu i susilicu na kredit pa toliko placati mesecnu ratu?

IZVORNA PORUKA: viking

Ali ovako nema trošak za prašak, omekšivač, struju za mašinu i za peglu, calgon... 

Slazem se, al svakako planira da kupi masinu i susilicu...Mislim da se moze iskombinovati i rata i prasak i sve...to je samo moje misljenje, nije to skupo mnogo, al nije ni preterano jeftino.

IZVORNA PORUKA: viking

Onda da

IZVORNA PORUKA: LillyT

Neko moje iskustvo govori da je uvek jeftinije kada se nesto kupi, nego kada se rentira. Tako je i sa ovim, a i peres kada ti hoces, pa ako nesto ubrljas, odmah i operes. Ako vec planirate da kupite masinu i susilicu, onda nema potrebe za servisom. E sada, nije da se ne stedi, ali pitanje je kolicine vesa i perioda koriscenja. Daj da napravimo matematicki model 

Pa onda zvuci sasvim ok takva varijanta, to su onda ok pare, i taman imate vremena i prostora da skupite za svoju masinu

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

28.01.2010, 21:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.01.2010, 21:58

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Inace zanimalo me je dali je neko koristio usluge perionica i kakva su iskustva... 

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

29.01.2010, 09:41

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Mm koristi i super je zadovoljan ali u Njemačkojuser posted image

clock-img

29.01.2010, 12:49

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Moja mama je koristila i to bas u B. Jerkovicu user posted image

clock-img

10.02.2011, 16:38

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Dižem i ovu temu. Ovih dana sam samo u pranju i čišćenju user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.