cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pastaforno mmmmmmmm

clock-img

28.11.2009, 11:32

clock-img

dacca

pencil-img

1312

- sos za bolonjeze
- mortadela sa maslinkama (lente)
- trapist (lente)
- parmezan
- makarone (kesa)
- paradajz(ako ga imate, nije striktno) user posted image

Prvo skuvati sos (ako treba napisacu za njega recept). U pleh redjati prethodno skuvane makarone (da se prekrije dno), pa redjati: sos, parmezan, mortadela i trapist. Potom ponoviti to isto (znaci jos jedan red istoga) i prekriti makaronama. To ostaviti da se zapece. Ja pecem na 180 stepeni, nekih 20- 40 min (zavisi kakva mi je struja).
Sto se tice paradajza, on se stavlja preko makarona (na vrhu) da bi bile mekane. Ali kao sto rekoh, nije obavezno!
Ljudi, PRIJATNO!

clock-img

28.11.2009, 11:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

mljac mljac user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.11.2009, 11:36

clock-img

dacca

pencil-img

1312

aja bih zeljela jedan recept za gibanicu user posted image ! Do sada sam prepisivala tvoj recept za pizza pitu, cemo je probamo!user posted image

clock-img

28.11.2009, 11:38

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Dacco, napiši i recept za sos, pa da bude kompletno user posted image

clock-img

28.11.2009, 11:47

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Sos za bolonjeze

- 400 gr mljevenog mesa
- 1/2 crnog luka
- so, biber
- persun
- malo bijelog vina
- tegla ipo paradajz pirea

Sos se kuva u serpi, jer ga izadje dosta. U ulju porziti luk, persun i mljeveno meso (ne na jakoj temperaturi). Dodati soli, bibera i vina. To ostaviti minut dva da se krcka. Zatim dodati paradajz pire i pola flase jos vode. Na najacoj temperaturi do drzati dok ne provri, a onda je smanjiti.Sami cete vidjeti (po ukusu ) kada je sos gotov. Treba biti osrednji (ni gust, ni rijedak). Meni se kuva oko sat vremena.

clock-img

28.11.2009, 11:54

clock-img

Jelena81

pencil-img

285

izvin'te, a gde se nalazi recept za pizza pitu? 

clock-img

28.11.2009, 11:55

clock-img

Jelena81

pencil-img

285

ako je pizza rolat, nadjoh i isprobavam vec danas jer nam se najavili gosti!