cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pasta OTI

clock-img

28.11.2009, 15:04

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437


Ukrala sam deo recepta od OTI "Piletina u sosu" <-- KLIK
i pripremila umak za špagete juče user posted image


U tavi sam propržila pečurke (šampinjoni iz konzerve). Volim kad se kao malo zapeku, i nisu više žilavi. To radim bez ulja, samo na teflonskoj tavi.

Dolila sam malo vode (recimo pola čaše), sipala malo tog praška za supu (recimo ravnu supenu kašiku) i promešala, da se napravi sos. Dodala sam kašiku pavlake i mešala... i onda se igrala sa gustinom (dodavala vodu), ukusom (dodavala još praška za supu ili pavlake) i sos gotov u 10 minuta.


a ukus... luksuzan

user posted image

clock-img

28.11.2009, 15:16

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

I ja imam jedan ekstra recept....user posted image
Skuvati spagete,
a dok se one kuvaju u jednu posudu umutiti 1 pavlaku, sa prethodno usitnjenom tunjevinom, (preporucuje se neka malo skuplja, zbog boljeg ukusa) i dodati na kraju kecapa (odprilike 100-150gr) da dobije onako malo crvenkastu boju...
I sluzi se spagete tople, pasta hlada   (ostaviti u frizideru bar jeno pola sata da se ohladi)



Prijatno user posted image


_____________________________

***Sreca, sreca, radost najveca***

clock-img

28.11.2009, 15:17

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

Ups, progutala sam slovo d..xexexex

_____________________________

***Sreca, sreca, radost najveca***

clock-img

28.11.2009, 15:18

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

JU!!!
Kaže mi Lu da već imamo ovaj recept na Ringeraji hahahahaa
Znači ipak nije OTI pasta

Lu, ajde sredi molim te user posted image

clock-img

28.11.2009, 15:20

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ne ovaj nego za piletinu,zar sam rekla pastauser posted image
Idem da provjerimuser posted image

clock-img

27.11.2019, 18:03

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Parmezano spagete


Sastojci600g obarenih spageta180g parmezana30gputeraSoPersun100g mariniranih sampinjona
PripremaZagrejati puter, proprziti pecurke, dodati spagete, i parmezan, zaciniti i posluziti
Brzinski rucak ili vecera preukusno je😉

clock-img

28.11.2019, 00:50

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Samo da dopisem,jos je lepse kada se saminjoni pripreme uz maslac + limunov so osebno,ne marinirani e to je uzitak za sva cula.