cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ovo je poruka za ...

clock-img

09.07.2009, 22:53

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Temica za lu.

... pišite nekome, kome želite nešto poručiti. Možda neke neizrečene reči, tajna ljubav, bol u srcu, izgubljeno prijateljstvo?

... samo molim ne zaboravite da imamo temu "Nema te, a htela sam ti reći", koja dopunjava ovu temicu baš lepo.

Ovde pišite o ljudima koji su oko vas.

< Poruku je uredio guppy RR -- 9.7.2009 22:54:44 >

clock-img

09.07.2009, 22:57

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Drage moje drugarice sa RR, sve koje ste mi bliske, sa kojima ćaskam, diskutujem, pijem kaficu uz lap top a ponekad i uživo... znajte da ste mi ulepšale i upotpunile život i srećna sam što sam vas upoznala user posted image

clock-img

09.07.2009, 22:58

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Gupika, poseban poljubac i zagrljaj za tebe, draga, divna si user posted image

clock-img

09.07.2009, 22:58

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

user posted image hvala ti puno

clock-img

09.07.2009, 23:06

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Mužiću moj znaj da se brinem jako,ali opet vjerujem da je sve ok,volim te ljubaviuser posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 23:16

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ovo je poruka za moje lafice sa RR,ženske volim vas puno,nekad mi je dovoljno samo da virnem ovde pa da mi ulepšate danuser posted image

Kumo moja,patim i saosećam sa tobom,neznam šta bih ti rekla,posavetovala,kako da ti olakšam,jednostavno su nam životi i brakovi totalno različiti, pa sve što kažem mi zvuči kao lupetanje napamet.Želim samo da znaš da sam uvek tu za tebe,pa makar samo da popijemo i po ledeno pivce na mojoj terasi,pričaćemo kad ti se priča,a ćutati kad poželiš.
Volim te draga,puno user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

09.07.2009, 23:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.07.2009, 08:23

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Guppy hvala ti što si osnovala RR i svim članicama koje se trude da nam bude opušteno i da se družimo kao i sada i da ovako ostane.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

10.07.2009, 13:01

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

clock-img

11.07.2009, 00:12

clock-img

prase

pencil-img

1107

Afro... user posted image user posted image user posted image

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

clock-img

16.11.2010, 20:17

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.11.2010, 20:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Gagi, draga, šta je bilouser posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

16.11.2010, 20:36

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

16.11.2010, 20:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

user posted image

clock-img

16.11.2010, 20:39

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: gagi

Nikada mi vise neces biti draga ali NIKADA.

gagi ..nemoj da zezas..udri brigu na veselje !!!! i prastaj ljudima!!!user posted image niko od nas nije bas idealanuser posted image ..ajde ne znam ni o cemu se radi...nemoj me pogresno shvatiti...ne daj se !!!

clock-img

16.11.2010, 20:41

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

16.11.2010, 20:48

clock-img

Anoniman

... poruka za moju bebu : ajde bebo , kreni da se rađaš . Mislim - nemoj da zameriš , nije da si mi dosadna , i nije da mi je teško da te nosam unaokolo , nego , eto , tako user posted image ... postala sam jako nestrpljiva i malo me već nervira isčekivanje . I nemoj puno da me boliš kad se budeš rađala . Mislim , znam da nije do tebe , ali vidi ti to da malo meni olakšaš ako možeš . I budi zdrava . I lepa . user posted image .
Tata te jedva čeka , samo da znaš . Sav je pošandrcao user posted image . I tako ... Volimo te puno , tvoja mama i tvoj tajooo user posted image

clock-img

16.11.2010, 20:51

clock-img

ika979

pencil-img

63

pa naravno da ne treba da budes, ako te je vec razocarala, nije vredna da se trosis....
Mene ljudi vise nista ne iznenadjuje ni od koga, nazalost!

clock-img

16.11.2010, 20:54

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: gagi

Ma nisam ja uopste u bedaku vec mi nije jasno takvo ponasanje.Ali nema veza zivot ide daljeuser posted image

e to je moj druguser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2010, 20:55

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

07.12.2010, 09:51

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: BubaMira

... poruka za moju bebu : ajde bebo , kreni da se rađaš . Mislim - nemoj da zameriš , nije da si mi dosadna , i nije da mi je teško da te nosam unaokolo , nego , eto , tako user posted image ... postala sam jako nestrpljiva i malo me već nervira isčekivanje . I nemoj puno da me boliš kad se budeš rađala . Mislim , znam da nije do tebe , ali vidi ti to da malo meni olakšaš ako možeš . I budi zdrava . I lepa . user posted image .
Tata te jedva čeka , samo da znaš . Sav je pošandrcao user posted image . I tako ... Volimo te puno , tvoja mama i tvoj tajooo user posted image

user posted image raspilavih se

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

07.12.2010, 09:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

IZVORNA PORUKA: BubaMira

user posted image raspilavih se

user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2010, 13:53

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Za mog prijatelja.. I jos jedna..

< Poruku je uredio Shishica -- 7.12.2010 14:04:58 >

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

07.12.2010, 14:00

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Lepi moj..

VOLIM TE

< Poruku je uredio Shishica -- 7.12.2010 14:05:41 >

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

25.05.2012, 09:53

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Majko moja ti si moj herojuser posted image
Ti si sve ono u što vjerujem, ti si čista dobrota i sve što si me naučila ima neprocijenjivu vrijednostuser posted image
U posljednjih 6 mjeseci kad sam te nekoliko puta skoro izgubila, dala si mi snagu i ljubav kakvu do sada nisam osjetilauser posted image
Hvala ti user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!