cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Operacija oka laserom

clock-img

27.12.2008, 21:54

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

"čula sam" da je u Americi zabranjeno da posle operacije oka laserom voziš noću jer oči postaju jako osetljive na svetlo u mraku... znači recimo svetlo vozila koja voze prema tebi...

znam par ljudi koji su operisali oči... i mnogo su zadovoljni. Kažu da nemaju problema. Samo je opet nezgodno...
- neki od njih moraju od operacije dalje upotrebljavati kapi za oči, jer im oči nisu dovoljno vlažne
- neki su osetljivi na svetlo u mraku
- neki još uvek imaju minimalnu dioptriju pa im opet trebaju naočare

user posted image

clock-img

27.12.2008, 23:59

clock-img

Anoniman

Ja sam kratkovida (dioptrija 5 -ili minus 5... opet ne znam zato sam napisala kratkovida), imam cilindar i astigmatizam... to se sve sabira radi lakšeg zaključivanja koliko loše vidim tako stižemo na cifru 7 (opet ne znam sa kojim predznakom)... U svakom slučaju, valjda zbog astigmatizma - meni operacija ne bi uklonila dioptriju skroz, nego bih i dalje morala nositi naočari. Onda sam odlučila da mi je sasvim sve jedno koja dioptrija je u njima, jer ovi novi materijali za stakla (tj. plastike) nisu teški.

clock-img

28.12.2008, 00:12

clock-img

stella

pencil-img

414

Kod mene isto -5 i nesto,imam cilindar,i kod mene plasticna istanjena stakla.A imam i sociva pa kombinujem.A kad bi imala priliku vjerujem da bih isla na tu operaciju,pa da koliko toliko bolje vidim,jer sam ovako slijepa bez pomagala

H A N A 26.09.2007

clock-img

28.12.2008, 00:38

clock-img

Anoniman

Ma i ja sam. user posted image  Skinem naočare i vidim samo konture ljudi (čisto da ne naletim na njih), ali umesto očiju, nosa i usta imaju jednu veliku fleku na licu! user posted image

clock-img

28.12.2008, 10:36

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

isto.. malo manje od -5 i cilindar.
Znači na istom smo user posted image

clock-img

14.11.2018, 13:40

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Dame, da li je neka od vas radila lasersko skidanje dioptrije, ili ste čuli da je neko to radio? Kakva su iskustva? Koju kliniku preporučujete, pre svega u Beogradu i Šumadiji, ali i u drugim mestima? Kog doktora preporučujete?

clock-img

18.11.2018, 20:28

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

I ja bih volela da procitam iskustva i neku preporuku za uklanjanje dioptrije.

clock-img

19.11.2018, 07:36

clock-img

pari

pencil-img

6778

Moja bivša koleginica je radila u BG na VMA, bila je baš zadovoljna. Nažalost ne znam detalje,a nisam više u kontaktu sa njom. Znam da je radila analize,da se spremila za to temeljno,a sama operacija je trajala kratko i kaže da nije bilo ništa strašno

sitnice i emocije čine život...

clock-img

23.06.2020, 22:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ako se misli na skidanje dioptrije laserom, izuzetno bih volela to da uradim.

,,Carpe diem"

clock-img

24.06.2020, 22:16

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

IZVORNA PORUKA: Dora89

Dame, da li je neka od vas radila lasersko skidanje dioptrije, ili ste čuli da je neko to radio? Kakva su iskustva? Koju kliniku preporučujete, pre svega u Beogradu i Šumadiji, ali i u drugim mestima? Kog doktora preporučujete?

clock-img

24.06.2020, 22:26

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

IZVORNA PORUKA: pari

Moja bivša koleginica je radila u BG na VMA, bila je baš zadovoljna. Nažalost ne znam detalje,a nisam više u kontaktu sa njom. Znam da je radila analize,da se spremila za to temeljno,a sama operacija je trajala kratko i kaže da nije bilo ništa strašno

Pari, radila je lasersko skidanje dioptrije drzavno?
Nisam znala da moze i tamo da se radi

,,Carpe diem"

clock-img

25.06.2020, 06:15

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

IZVORNA PORUKA: mama Jo

IZVORNA PORUKA: pari

Pari, radila je lasersko skidanje dioptrije drzavno?
Nisam znala da moze i tamo da se radi

Nisam ni ja znala da moze.

clock-img

25.06.2020, 08:12

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Bas cu se raspitati, pre par godina sam se informisala, mozda se nesto u medjuvremenu promenilo.

,,Carpe diem"

clock-img

07.09.2020, 14:23

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Nisam znala da moze i drzavno da se radi lasersko skidanje dioptrije. Najbolje je kod nekog proverenog dr . Sad je dilema gfe otici i uraditi , puno njih radi privatno.