cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Operacija krajnika

clock-img

17.10.2008, 14:57

clock-img

gracija

pencil-img

615

Imam djevojcicu od 4 godine.Ona ima ceste upale krajnika,antibiotik pije svako malo.Posto su joj krajnici skoro uvijek uvecani,pedijatar nam je savjetovao da joj operisemo krajnike u sto je moguce kracem roku,jer kako rece -"puni su gnoja".MM i ja  takodje smo operisali krajnike i svjesni smo da je to rutinska operacija,ali...strasno se plasim jer ona je tako malena,sicusna...Jel ima neko, da je imao ovakav problem,pa da mi nesto savjetuje ili da me utjesi jer pocela sam da panicim.Hvala...

< Poruku je uredio branki RR -- 15.1.2016 5:58:49 >

clock-img

17.10.2008, 15:49

clock-img

Anoniman

Ne znam kako se to sada radi, ali sam sigurna da je još više rutinski nego kada su meni vadili, činjenica samo 3ći krajnik. (to je bilo pre malo više od 20god). Sve u svemu, dok sam čekala da se otvori tema, razmišljala sam koliko sam godina tada imala, i zaključila sam da sam imala između 3 i 5god, tako da je to onoliko koliko ima i tvoja devojčica.
Sećam se da sam nakon operacije još neko vreme ležala u krevetu, nisu mi dali da pričam, ni pijem, bilo mi je dosadno. Sačekala sam momenat da svi lekari i moja mama izađu iz sobe, ustala sam, presvukla se, spakovala sam svoje stvari u svoj mali Sarah Key kofer i krenula niz hodnik. Kod sestrinske sobe sam zastala, mahnula i pošla dalje. I mama je bila u sestrinskoj sobi, rekla je dr da se ne trudi da me zaustavi, tako smo otišle kući. user posted image

A pre operacije... bila sam suviše mala da bih bila svesna (bar ja mislim da je to), znam da se nisam bojala, ušla sam u salu, legla, spustili su mi onu masku na lice i ničeg se dalje ne sećam. Sledeće je ono što je bilo u sobi (kada sam se spakovala).

Ne sećam se straha, ne sećam se bola.

clock-img

17.10.2008, 16:03

clock-img

gracija

pencil-img

615

Hvala ti sto si mi se javila,cak sta vise uspjela si i da me nasmijes,jer sam te zamislila kako pakujes svoje stvari....

clock-img

17.10.2008, 20:28

clock-img

Anoniman

Kupi detetu koferče da i ona može da se spakuje kada joj dosadite... user posted image

clock-img

17.10.2008, 20:50

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Draga gracija, moj sin je operisao krajnike u maju, tek sto je bio napunio 3 godine. Pre operacije je bio konstantno bolestan, preko pola godine, vise nijedan antibiotik nam nije pomagao. Operacija kao operacija, vise sam se ja bojala nego on. Njemu je bilo zanimljivo sa drugarima u sobi, naravno dok ga nisu operisali. Ostali smo jedan dan ( izvadili su mu sva tri krajnika i jos mu radili paracentezu - prosecanje bubnih opnica ( da bi gnoj koji se nakupio u usima i zbog koga je poceo da mu slabi sluh, sto pre izasao ) oporavak je njima tako malima prilicno lak. Jedino sto sam imala problema je prvih nekoliko sati po budjenju iz anestezije, jer nije smeo nista da pije a bio je jako zedan.
Zaborave oni to posle nedelju dana :)
Posle se hvale da vise nemaju krajnike :)
Nadam se da sam ti pomogla.
Pozdrav!

clock-img

18.10.2008, 17:04

clock-img

gracija

pencil-img

615

Hvala vam....Nadam se da ce i moja Milica to lako podnijeti...Pozdrav

clock-img

18.10.2008, 17:15

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Samo hrabro gracija,tvojoj Milici puno sreće.user posted image

clock-img

25.11.2008, 13:58

clock-img

Anoniman

GRACIJA, ŠTA BI SA KRAJNICIMA?

clock-img

25.11.2008, 14:20

clock-img

gracija

pencil-img

615

Posto je imala jaku upalu,morala je da pije antibiotik da bi se to smirilo.Poslije toga imala je slajma puno pa opet nije moglo.Krajem ove sedmice bi joj trebali uraditi nalaze,pa ako budu ok,operacija bi trebala biti za desetak dana.Bas se oduzilo...

clock-img

04.12.2008, 09:15

clock-img

gracija

pencil-img

615

E evo opet se vratih na temu "krajnici".Danas poslije podne Milica ide u bolnicu,a sutra ce joj operisati krajnike.Radi moje rizicne trudnoce ja cu ostati kod kuce a sa njom ce biti tata.Toliko smo svi nervozni,napeti,meni se stalno user posted image user posted image user posted image ...Samo da hoce ovo vise proci i da Mici bude dobro....

clock-img

04.12.2008, 09:26

clock-img

Anoniman

HEEEEEEEEEEJ! DRAAAAAGAAAAA! Nema suza! To je rutinski zahvat, gotov časkom, tata će je čuvati, i sve će biti ok! user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:57

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

draga moja, evo nas da te utešimo. Piši nam kako si, šta razmišljaš... sve će biti OK. Čas posla i tvoja curica će biti zdrava, i komplikacija više neće biti. Drži mi se!!
user posted image

clock-img

04.12.2008, 10:58

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

DRŽIMO PALČEVE!
BIĆE SVE OK!

user posted image

clock-img

04.12.2008, 13:05

clock-img

gracija

pencil-img

615

Hvala na podrsci.Mislim da bi mi bilo lakse da ja budem sa njom...Ali kao sto vec znate,to je neizvodljivouser posted image ...

clock-img

04.12.2008, 13:13

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Bice sve ok ne brini!!!!

clock-img

04.12.2008, 13:14

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Hej gracija misli kako će proći i ovaj dan,uradićete nešto važno za svoju curicu,poslije ćeš je zagrliti i sve će biti ok.
Sretnouser posted image

clock-img

04.12.2008, 13:19

clock-img

Anoniman

I neće više biti toliko bolešljiva!

Paziće nju i tata, a ti sada odmaraj - iako znam da to baš i ne možeš... i verovatno bi se manje nervirala u bolnici... ali kad ne može, nemojmo ni pričati o tome.

clock-img

04.12.2008, 13:22

clock-img

gracija

pencil-img

615

Hvala vam svima.Na ovu temu se vracam sutra kad sve prodje...

clock-img

04.12.2008, 20:03

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Javi obavezno kako je tvoja malena!

clock-img

04.12.2008, 21:30

clock-img

MERYEN

pencil-img

1390

Bice sve u redu nemoj da se sekiras.

clock-img

05.12.2008, 08:21

clock-img

Anoniman

Kako si gracija? Šta se dešava?

clock-img

05.12.2008, 08:27

clock-img

gracija

pencil-img

615

Od jutros su joj snimali sluh i to je ok.Ne znam tacno kad ce je operisati...
A sto se mene tice nisam ni znala da je ovako dugacka noc...Javljam se cim nesto saznam.

clock-img

05.12.2008, 08:35

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

05.12.2008, 15:19

clock-img

gracija

pencil-img

615

I konacno je proslo.Milica je dobro podnijela operaciju.Trazila je da pije caja,trazila tutu da piski...Uglavnom dobro je...Hvala vam jos jednom na podrsci,znacilo mi je mnogo...

clock-img

05.12.2008, 15:29

clock-img

Anoniman

Eto! Dobro je! Baš mi je drago!
user posted image   za mamu i Milicu