cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Omiljene osobe na RR

clock-img

10.06.2013, 22:28

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Kao sto vec napisah na drugoj temi Olga one and only... Volim Trcosavin(valjda sam potrefila nick) humor... Adulence najdivnije bice koje (ne)poznajem. Pozitiva kakvu nisam skoro srela. Mogla bi mi pozajmiti ponekad svoje roze naocare.
Inace...ima stvarno divnih zena ovde... Ali,hajde malo...onako,ko vam prvi padne na pamet...
Ako postoji tema(a nisam je nasla) vi me banujte i oduzmite poJene... user posted image

clock-img

10.06.2013, 22:36

clock-img

lokica77

pencil-img

518

moja vrsnjakinja veca77,
uvek volim da na rr naletim na 17joku i kad vidim njen komentar na bilo koju temu koji pocinje sa -mila-...uvek mi izmami osmeh, pozitiva skrozuser posted image

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

10.06.2013, 22:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Definitivno Olga user posted image

clock-img

10.06.2013, 22:40

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja neznam koga bih izdvojila,sve su pozitivne ličnosti...Joka 17 je izuzetno jaka ličnost, Dunja i sve druge crtice...neizmerno vam se divim

clock-img

10.06.2013, 22:45

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

slazem se za trcin huuser posted image mor...serpica i janabons su mi prirasle za srce,od pocetka su bile tu za mene

clock-img

10.06.2013, 23:14

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Dada 81, Trcosava, Joka, Degu, Olga, Iva11, Ivanka, Verolina, Vukosava, Lu,... Ma cela RR_RS!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

10.06.2013, 23:16

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Moram da dodam i Verkinu svekrvu... user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2013, 23:17

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

imam ih vise, a izdvojicu samo nekoliko user posted image

Verolina, Serpica, Jole84, Joka17, J@n@...

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

clock-img

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Jancice, a moju si zaboravila!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Janncica

Moram da dodam i Verkinu svekrvu... user posted image user posted image user posted image

E, more, sto ti izvrnutih tortiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

10.06.2013, 23:21

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

IZVORNA PORUKA: liliana

Jancice, a moju si zaboravila!!user posted image user posted image user posted image

Verkina mi omiljena... user posted image zuta kragna je presudila...

clock-img

11.06.2013, 00:31

clock-img

Anoniman

E sada omiljene osobe Vonavoj, Mali mis, Vision, Zivka, Jance, Poisone Eve, Black Betty, moje drage drgarice iz tromesecja, neke od njih vise nisu tu user posted image a tako divno smo se druzile ovde, i provele najlepse trudnicke dane...user posted image

clock-img

11.06.2013, 00:35

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Tu sam tu sam! Nego ne postizem sve!

clock-img

11.06.2013, 00:38

clock-img

Anoniman

Zivka, kako uvek osetis kada te spomenemuser posted image user posted image

clock-img

11.06.2013, 00:39

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

IZVORNA PORUKA: Unina mama

E sada omiljene osobe Vonavoj, Mali mis, Vision, Zivka, Jance, Poisone Eve, Black Betty, moje drage drgarice iz tromesecja, neke od njih vise nisu tu user posted image a tako divno smo se druzile ovde, i provele najlepse trudnicke dane...user posted image

A mene si zaboravila?user posted image

I meni nedostaju neke ženice, bilo je baš lepo. Pre par dana , bio je već 6-7.jun, vidim temu ¨razgovori mama¨ bila je samo na jednoj strani. :-( Kako je tu nekad bilo zabavno! A tek u tomesečjima!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

11.06.2013, 00:41

clock-img

Anoniman

Azra i ti, i tiuser posted image setila sam se tebe sada dok perem sudove...
izvini, preskocila sam i maslackic , mnogo nam je lepo bilo u tromesecjima, i u razgovorima mama...
a ti si uvek tu u kasnim satima, kada mi treba pomoc i odgovor...user posted image

clock-img

11.06.2013, 00:48

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Da, da, Una, maslackic. I mamakunkunka! Žao mi je što nisu tu. Šta li je mali miš do sada sve spleo za Gicu!? Reče mi mamakukunka da se one druže na FB, samo što sam ja opasni protivnik društvenih mreža, ali vidim da ću otvoriti jedan profil samo zbog njih i to kad me nostalgija bude dotukla.

Ja jedino u ove sitne sate mogu na miru da kuckam. Preko dana neko mora da čuva dete, pere, pegla, kuva i ostalo.user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 11.6.2013 0:49:47 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

11.06.2013, 00:49

clock-img

adulence

pencil-img

7314

IZVORNA PORUKA: Janncica

Kao sto vec napisah na drugoj temi Olga one and only... Volim Trcosavin(valjda sam potrefila nick) humor... Adulence najdivnije bice koje (ne)poznajem. Pozitiva kakvu nisam skoro srela. Mogla bi mi pozajmiti ponekad svoje roze naocare.
Inace...ima stvarno divnih zena ovde... Ali,hajde malo...onako,ko vam prvi padne na pamet...
Ako postoji tema(a nisam je nasla) vi me banujte i oduzmite poJene... user posted image

janncice drugarko moja...bas si me dirnula sada...hihi...moje tromesecarke najdraze jole 82,viktori,janncica,nina26,jovica, 2002m,n i n a,od pocetka smo bile zajedno i sta cu prirasle ste mi k srcu...
o trci necu da pricam svako jutro me nasmeje....bas ima puno dragih zenica mogla bih jako dugo da nabrajam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

11.06.2013, 00:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Azra_

Da, da, Una, maslackic. I mamakunkunka! Žao mi je što nisu tu. Šta li je mali miš do sada sve spleo za Gicu!? Reče mi mamakukunka da se one druže na FB, samo što sam ja opasni protivnik društvenih mreža, ali vidim da ću otvoriti jedan profil samo zbog njih i to kad me nostalgija bude dotukla.

Ja jedino u ove sitne sate mogu na miru da kuckam. Preko dana neko mora da čuva dete, pere, pegla, kuva i ostalo.user posted image

Da znas kakava je Gile lepojkauser posted image a mali mis nam je bila NY , ma kod svih se svasta izdesavalo, i ja sam bila protivink, pa kada sam videla da sve drugarice odlaze, otvorila sam profil i sada se tamo druzimo u jednoj grupiuser posted image

Da, da mama kunkunka..... moras uskoro da nam se pridruzisuser posted image

clock-img

11.06.2013, 00:54

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

ja ih imam mnogo

hvala vama koji ste me navele ja vas sve puno volim onako iskreno

ja cu krenuti od Dunje RR , Jole 84, ,Verolina, Hocukusurnecuzvaku, Veca 77,Lokica77, liliana,Šerpica, Modesttry,Daca77
Degu,ma ima ih punooooo a da nezaboravim Ninu26,Placljivu, Adulence, Jovicu a i knjigu bih napisala

< Poruku je uredio 17 joka -- 11.6.2013 0:57:12 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

11.06.2013, 00:56

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Unina mama, dok ne dođem kod vas, pozdravi mi puuuno sve tamo!

clock-img

11.06.2013, 00:57

clock-img

Anoniman

Hocuuuuu user posted image a ti pozuri, nemoj da te dugo cekamouser posted image

clock-img

11.06.2013, 09:29

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Od pocetka su tu naravno Snelle i New mom user posted image ...Olga mi je totalni hit,Dunjica nase srce i ima jos mnogo kvalitetnih i divnih devojaka/zena, ne bih da nabrajam da nekog ne izostavim user posted image user posted image

clock-img

11.06.2013, 09:39

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Za pocetak dobra vila Maslacak15, Dunja, Joka17,Verolina i sve zene sa VTO tema,zbog njih sam i krenula da se druzim sa RR

clock-img

11.06.2013, 10:03

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ima ih mnogo. I uvek ih je bilo mnogo, samo sto nekih vise nema tu. Od preostalih cu izdvojiti Joleta, kao zenu koja me uvek nasmeje i moju karmicku bliznakinjuuser posted image ;
Bea (user posted image ti si presla stupanj drugarke sa RR, te te izostavljam)

< Poruku je uredio Verolina -- 11.6.2013 10:04:36 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.