cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Omiljena igracka vaseg deteta

clock-img

11.06.2013, 13:15

clock-img

Skockica

pencil-img

1088

Koju igracku vase dete najvise voli i najradije se igra sa njom?
Moj Vasilije je jos mali i najvise se igra sa mekanim igrackama, ali obozava jednu lopticu koja zvezka user posted image

clock-img

11.06.2013, 13:25

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Una nema omiljenu, ima desetine njih koje su joj omiljene.
To su uglavnom one sitne figurice zivotinja, strumfova i ostalih gluposti.
Prosle godine se nije odvajala od male figurice Strumfete.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

11.06.2013, 16:34

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Tina ima Žabu. Zovemo je Žabkić.
To je jedna mala plišana igračka, veličine dlana odrasle osob. I , ujedno, najružnija igračka koju ima.
Ali-ona je obožavva!
Kupili smo je kada je Tina imala 6 meseci i kada je prvi put išla u Banju Gornja Trepča. Kupila sam je čisto da joj nešto kupim, jer je otišla tamo prvi put.
Imala je neki mehanihzam i užasno je pištala, pa je se Tina plašila, a onda sam je je "operisala" i izvadila tu glupost.
Ona se uopšte nije igrala sa njom do prošle godine kada je počela svugde d aje uče za sobom. Gde god krene-nosi Žabkića. Spava sa njom-.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.06.2013, 16:35

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18861

Zeka Zoki, ne diraj ga, zbog njega bije user posted image

clock-img

11.06.2013, 16:38

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Omiljeni su svi kablovi, prekidaci, srafovi, baterije i lampeuser posted image

clock-img

11.06.2013, 16:39

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Lutke bebe su aktuelne već duže vreme. Hrani ih, presvlači, uspavljuje, a u poslednjih par meseci radi isto to i sa barbikama. Ima naravno i omiljene plišane igračke, a voli i kuhinjicu i sudove.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

11.06.2013, 16:40

clock-img

salle

pencil-img

1297

kosta ima brdo igracaka, ali najvise voli Cars, bez njega nigde ne idemo :)

ali ovo mu je cetvrti po redu, tri je vec izgubio :)

clock-img

11.06.2013, 16:52

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Kod nas su tempere omiljene.A od igracaka bebe lutke,i neki ogromni meda,njega vuce po stanu i maltretira...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

11.06.2013, 17:08

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

zaba, kupila sam mu kad mu je izasao prvi zubic i obozava je, prvo ju je 2,3 meseca tukao i bacao, uzasno ga je nervirala i onda se odjendom vezao za nju toliko da nema sanse da spava ako nema zabe, svigde je vuceuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.06.2013, 17:10

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

od svih igracaka najvise voli serpe, lonce i poklopce... udje ispod sudopere gde to stoji, sve izbaca napolje i onda sedne medju serpe i igra se...user posted image

clock-img

11.06.2013, 17:11

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

IZVORNA PORUKA: pandina

Omiljeni su svi kablovi, prekidaci, srafovi, baterije i lampeuser posted image

i mi utikace, kablove i baterije obozavamoooooooooooooooouser posted image

clock-img

11.06.2013, 20:09

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

J najvise voli plisanu zabu...To nije igracka,to nam je clan porodice... user posted image A inace najvise voli da se igra sa malenim igrackicama. S najvise na svetu voli prazan balon Rosa vode... user posted image

clock-img

17.10.2013, 18:22

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

U poslednje vrijeme mu je stalno u rukama jedan manji traktor sa prikolicom ili skejtbord. Zalim za vremenom kad je imao omiljenu plisanu igracku. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

17.10.2013, 18:35

clock-img

madre

pencil-img

6600

bogi najvise voli da se igra sa gumenim zivotinjama, da ih redja u voz, one razgovaraju jedna sa drugom... kad god udjemo u prodavnicu igracaka,on brzinom svetlosti nadje kutak sa zivotinjicima, resi koju ce i kaze: ovu sam izaberao, ajde da patimouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

17.10.2013, 20:01

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: Janncica

J najvise voli plisanu zabu...To nije igracka,to nam je clan porodice... user posted image A inace najvise voli da se igra sa malenim igrackicama. S najvise na svetu voli prazan balon Rosa vode... user posted image

mateji je i dalje zaba omiljena igracka, sva se ofucala, ali on je obozava i nema sanse da idemo negde bez nje ako duze ostajemouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

18.10.2013, 10:36

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Moja djevojčica voli da slaže puzle,naprosto uživa u tome.Imamo 10-tak kutija.
Prošle godine je dobila one od 1000kom i uspjeršno je složila cca 700 ja sam ostalo.
Takođe voli da se penje-po drveću,šupama,raznoraznim potrkovljima,između štokova od vrata (kao Spidermanuser posted image )prelazi prepreke one kao obrnute ljestve.

Sin je još uvjek mali i nema neku omiljenu igračku,on voli da šnjuca po kući ,da se svuda zavlači,provlači,penje/ silazi niz stepenice,spušta niz tobogan,nosa grane po parkovima,voza guralice i sl.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

18.10.2013, 12:07

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Od kad su pocele da je zanimaju igracke...najvise je interesuje etiketa user posted image pa kao da cita ona sitna slova..a jos ako ima vise onako spojenih kao u knjigicu...uufff...pa milila, sita se nacita i nalistauser posted image
Al prva igracka koju je dobila , joj je i danas omiljena...bubica sto moze da se stipaljkom zakaci pa kad se povuce i pusti ona zuji tj vibrira...s tom sto danas zna sama da je povuce pa moze tako u nedogled user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

18.10.2013, 12:13

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Big mum moja Teodora kao tvoja cerka. Slagalice slaze kao od sale. Voli svuda da se pentra.
Ima lutku Fifi koju nosi u vrtic. Uglavnom se sa svakom igrackom igra. O citanju knjiga da ne pricam. Svaku knjigu upija i posle prepricava.

clock-img

30.11.2013, 20:18

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Kod Kaće je to promenjivo, nisam primetila da je nešto duže zanima.
Ali KOlja... Nigde ne ide bez svojih drugara: Vini Pua, Magarenceta i Tigrića. Uvek jedno od njih bar (nekad sve) traži da nosi napolje i u vrtić. S njima se i uspavljuje.
Stvarno je smešan. Mislila sam da su to scene samo u crtaćima gde dete vuče nešto sa sobom.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

30.11.2013, 20:36

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Moji nemaju omiljenu igračku. Ništa ih ne zanima duže vremena.
David je od nekih 6 mes pa sve do malo više od god dana imao omiljenu korpicu sa cvećem-zvečku, plastična je bila. Ubedljivo najružnija igračka koju je imao ali ju je obožavao. Naravno da se slomila jer je pala milion puta. Od tada više nema igračku kojom se igra duže od par dana. I često kad idemo negde ponese nešto ali je to uvek neka druga igračka koja mu je tih dana zanimljiva.
Lana baš nema neku omiljenu, sa svime se igra ali najviše se igra sa bebom lutkom i čim je vidi zove je : bebo, bebo!

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

30.11.2013, 20:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mateja je i dalje u fazi zabe, ima jednu zabu i nosi je u vrtic svaki dan, kad idemo negde da psvamo moramo je poneti, bas je obozava, kad smo kod kuce, ode do sobe i uzme je i grli, ljubi i nekako ljusi, sav je smesan, mnogo mi to slatkouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

30.11.2013, 20:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18861

Pored zeka sada su u optucaju i Mali poniji user posted image

clock-img

30.11.2013, 20:46

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Moja ćera najviše voli da se igra sa nekim ribicama koje peca

clock-img

30.11.2013, 20:50

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moj najmlađi sin je trenutno u fazonu mobilnog telefona tj. omiljena ifračka mu je moj stari mobilni...po ceo dan ide po kući i priča sa nekimuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

30.11.2013, 22:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Moja deca vole Knjigice i vuku ih svuda sa sobom!
Inace vole konjice -ponije , Tacka se opasno zarazila Barbikama user posted image -sirenama!