joj, ja se prepoznala u tvom muzu... mogu da ti dam sog, on uvek moze, a boga mi i oce, a ja mogu do popodne, tako mi energija rasporedjena, valjda.. ozbiljno, ja sam za sex uvece umorna i kad ceo dan odmaram.. popodne mogu biti najumornija, ali tad mi se bas radi to.. i onda nekako ispadne, posto je dete stalno tu, a uvece mene mrzi, ispadam frigidna jadno dete ima pet i po godina i jos spava popodne, i vikendom, ne samo u vrticu
moze sa osmehom da se gleda, ali ako se izbrisu smajliji, sexolozi bi ovo uzeli u razmatranje i srocili mi dijagnozu. moje misljenje je da je desankina "ljubav je kao senka, dok trcis za njom nikada je neces stici, kad joj okrenes ledja, prati te u stopu" primenjiva na sve ljubavne stvari, pa i na sex. pre nego sto smo imali klinca smenjivali smo se u napadanjima, prvo se meni to svaki cas, a njega sve cesce mrzi, pa onda obrnuto, ja se ohladim, a on poludi..
doduse, nama je sex tek na nekom 3. li 4. mestu na skali provoda i zadovoljstva, tako da... oboje volimo humor, bicikla, pa pozoriste, pa nudizam, pa... mislim, ima toliko stvari kojima se nadoknadi to, dok ne prodje kriza!
smeh resava sve. onaj, kad ti se pripiski, i mislis da neces stici do wc-a. to je bolje od orgazma! a cesto idu zajedno srecno!!!
svoje...