cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Obostrana upala usiju kod odraslih

clock-img

01.05.2015, 18:24

clock-img

Magi.Magdalena

pencil-img

4

Molim nekog ko ima iskusva da mi pomogne.
Vec par dana (4-5) imam neki tup bol u usima kome nisam pridavala znacaj, mislila sam da me boli glava, standardno ceo dan ucim, ali od juce ujutru je pocelo da mi se vrti u glavi, kao kad dugo lezite pa naglo ustanete. Trebala sam da putujem pa me je mama ubedila da odem kod dr. Posto u DZ-u nisu mogli da me prime jer je vec bio kraj smene otisla sam privatno kod jednog starijeg dekice koji je orl u penziji i koji ima ordinaciju u sklopu kuce pa radi po pozivu. Pregleda on mene i konstatuje jaku obostranu upalu usiju pred pucanje bubne opne. Stavi mi neki lek u oba uha i prepise injekcije, jugocilin i jos neke dve na D. Posto je sinoc bilo kasno nije hteo da mi da jugocilin zbog reakcije nego samo te dve, a od jutros primam i jugocilin. Jako sam se uplasila pa ga nisam nista ni pitala. Jutros kad sam otisla na injekcije mi kaze da mu nije jasno kako ne osecam bol kad je upala tako jaka i da mi se vrtelo u glavi zbog centra za ravnotezu. On kaze da najmanje 10 dana treba da budem na ovoj terapiji i da ce tek posle moci da se zna da li ima nekih posledica.
Zanima me da li stvarno postoji mogucnost da mi je sluh ostecen i da li je ovo prava terapija, tj.ima potrebe da idem u hitnu, bolnicu, da dobijam neku jacu terapiju.

clock-img

19.05.2015, 22:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Zar ti nisi vec pisala o ovome negde?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.05.2015, 16:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

I meni se ucini kao neki deza vu user posted image

clock-img

20.05.2015, 16:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da ako upala traje dugo i ako je reverzibilna tj ako ti je ovo npr peta upala usiju u roku od godinu dana.
Muslim da id tvog ostecenja nema nista jer nusi napisala da losije cujes, da glasnije govoris.... pokrivena si antibiotikom i to je ok. Pridrzavaj se terapije i vodi racuna kada peres kosu da ti voda ne ulazi u usi. Zastiti spoljni slusni kanal sa vaticim pa tako operi kosu il se suzdrzi dok traje terapija