writing-img

Noddy.com

clock-img

03.06.2009, 10:23

clock-img

Anoniman

Juče smo Lenka RR i ja čačkale sa Lukom po noddy.com sajtu. Ima igrica, slatkih.

Ima lavirint, pa deca strelicama voze Noody-jev autić, skupljaju poklončiće i isporučuju ih.
Ima da se mešaju boje, i pravi duga (Uškovom čarolijom), na koju može da se napiše ime deteta...
Ima da se sadi cveće u tesinu baštu...
Da se duvaju i buše baloni...
Da se hvataju zvezde Noddy-jevom raketom...

Čija deca vole Noddy-ja, biće im zanimljivo.

Na sajtu ima bojanki, ima maski... ma... virnite na noddy.com, a evo vam link direktno na igrice koje sam navela: KLIK

Slikala sam šta smo pravile lenka i ja Luki, pa ću vam popodne postaviti slikice, kada stignem kući.

clock-img

03.06.2009, 13:05

clock-img

Anoniman

kako je moćan sajt ...e super zanimacija za ubijanje dosade na poslu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2009, 13:09

clock-img

Anoniman

Sada sam pravila dugu... user posted image

clock-img

03.06.2009, 13:11

clock-img

Anoniman

i ja sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sto se djeca igraju user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2009, 13:13

clock-img

Anoniman

Luki je ovo sa balonima najzanimljivije, ali on zaista OBOŽAVA balone!

clock-img

03.06.2009, 13:25

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Sjajno Tasho za ovo,dobices VELIKI zagrljaj od mog sestricauser posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

03.06.2009, 13:27

clock-img

Anoniman

Ali, sem ovog linka na koji sam dala KLIK, kucajte i Home sajta (noddy.com), tamo imate da odštampate bojanke, maske, one tačkice što se spajaju...user posted image

clock-img

03.06.2009, 13:33

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Sto lepo sadim cvece a tek sto pravim lepu dugu.user posted image

clock-img

03.06.2009, 13:41

clock-img

Anoniman

Odštampala sam bojanku! user posted image

clock-img

03.06.2009, 23:56

clock-img

Anoniman

clock-img

04.06.2009, 00:37

clock-img

hera

pencil-img

69

Vec su mi rekli da si sjajna a sada sam se i uverila. Hvala u Rasino ime. Kad ujutru ustane bice odusevljen.

clock-img

04.06.2009, 00:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: hera

Vec su mi rekli da si sjajna a sada sam se i uverila.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2009, 07:17

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Roko je odušebljen balončićima i sadnjom cvijeća,pošto on zna samo klikat a ne i vući mišem user posted image
Ja sam oduševljena sa svimeuser posted image

< Poruku je uredio lu -- 4.6.2009 7:18:09 >

clock-img

04.06.2009, 09:49

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

IZVORNA PORUKA: lu

Roko je odušebljen balončićima i sadnjom cvijeća,pošto on zna samo klikat a ne i vući mišem user posted image
Ja sam oduševljena sa svimeuser posted image

Tako i moja zaova,ne skida se sa igrice Vinks,a kao devojcice igrajuuser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

22.06.2009, 19:18

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Danas smo sat vremena zaljevali cvijeće i šuhali i bušili baloneuser posted image
Meni se već popelo na vrh glave al' on ne odustaje a ne zna sam,ja moram vući miša a on samo klikauser posted image

clock-img

22.06.2009, 19:20

clock-img

Anoniman

CAKA: pusti da stiska levi klik kod balona, praviće se mali baloni, biće ih puno, leteće na gore i automatski pucati. user posted image
Jeste vozili auto? Luka je savladao strelice, manje-više. user posted image

clock-img

22.06.2009, 19:23

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Neće ništa drugo samo se nakačio na ono cvijeće,jedva ga malo skrenem na balone
pa klika lijevim a ako drži duže onda budu veći,ako klikne na balon on pukne.

clock-img

22.06.2009, 19:24

clock-img

Anoniman

Da, znam, Luka nikako da savlada to duže držanje, on samo klika, pa budu mali! user posted image Luka se uopšte nije primio na cveće. 

clock-img

22.06.2009, 21:49

clock-img

Dora

pencil-img

3456

wau, jedva čekam sutra da pokažem deci, oduševiće se! user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2019, 15:57

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Da li jos uvek postoji ova igrica . Nemogu da je nadjem

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image