cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Nedonoščad vole svetlo

clock-img

11.03.2010, 01:06

clock-img

Tatamata

pencil-img

467

Prevremeno rođena deca su nalik na biljke: potrebno im je prirodno smenjivanje dana i noći. To je zaključak studije koju je potpisala američki pedijatar Debra Brendon sa Univerziteta Djuk, čijim su istraživanjem obuhvaćene 62 bebe rođene pre 31. nedelje trudnoće.

Pročitajte više…

clock-img

30.07.2010, 22:27

clock-img

goda

pencil-img

409

Moja beba od prvog dana spava celu noć,ne budi se maltene,osim ako baš moram da je presvučem što retko radim nooću. Kada ogladni počne da stenje,posiki obe sike i ne probudi se nego mirno nastavi spavati do jutra. U toku dana mi daleko bolje spava ispod prozora gdje je jako svetlo  (još ja sklonim zavesu) nego u drugom kraju sobe gdje je tamnije.Soba je na sjevernoj strani,vrlo malo sunca ima pred veče,ostatak dana je hladovina.
U bolnici prostorije su jako svetle a kada dođe noć svetla se pogase kod beba a gore u svakoj četvrtoj sobi tako da je svetlost prigušena u ostalim sobama. user posted image user posted image

clock-img

30.07.2010, 22:30

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Godo kada je tvoja beba rodjena? U kojoj nedelji trudnoce i koliko sada ima?

clock-img

31.07.2010, 14:43

clock-img

goda

pencil-img

409

Rodila se 33+5 mada je po ultrazvuku bila mlađa.Sada ima2 meseca i 15 dana.

clock-img

31.07.2010, 15:16

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Godo pa oni  su tu negde, moj je rodjen 15.05., rodio se u 32+5 ali je po velicini odgovarao 36 nedelji 

clock-img

31.07.2010, 22:03

clock-img

goda

pencil-img

409

Nisu tu negdje user posted image user posted image user posted image nego je tvoja beba starija jedan dan od moje.Rodila se 16.05 ,bili smo na neonatologiji u BG,gdje je tvoj mali hrabri dečak bio u bolnici?

clock-img

31.07.2010, 22:19

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Dva hrabra bika user posted image
Isto nenonatolgija intezivna nega ali u Banja Luci.
Kako si se porodila prirodno ili carski rez?
Ja sam prirodno, pukao vodenjak user posted image

clock-img

31.07.2010, 22:25

clock-img

goda

pencil-img

409

Isto,prirodno i meni je iznenada u 5h ujutru pukao vodenjak. Takođe je plakala kad se rodila. Malo sam je videla pa je otišla za Bg,a ja sam 10 dana kasnije primljena da budem uz nju. Izmuzala sam se i sačuvala mleko pa je sada dojim. Dok je bila u bolnici nisam je dojila nego kada sam došla kući.

clock-img

28.06.2017, 19:06

clock-img

Nina02

pencil-img

15

prirodno smenjivanje svetla i tame i puno ljubavi

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image