cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

NAPOKON zna da izduva nos

clock-img

22.03.2009, 10:30

clock-img

Anoniman

Evo, Luka je naučio napokon da duva nos. Problem je trenutno što ga sada duva toliko često da uskoro neće imati kože na nosu. user posted image Ali je definitivno olakšanje...

Do sada uvek kada sam rekla "Duvaj!", on je vukao nazad.

clock-img

22.03.2009, 10:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

user posted image user posted image user posted image
Bravo,to jeste sigurno olakšanje.

clock-img

22.03.2009, 10:34

clock-img

Anoniman

Jel Roko zna da duva nos? 

clock-img

22.03.2009, 10:37

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ne znaaauser posted image
Ali zna donjeti maramicu i staviti meni na nos  i kaže puuušiii mama jaaakooo.

clock-img

22.03.2009, 10:40

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

22.03.2009, 23:21

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Nos njonja njokalica - Branko Kockica

(Apćiha, aapćiha)

Na našoj planeti mnogo ljudi ima.
Koliko ljudi, toliko ćudi,
svi su s raznim nosevima.

Dugački i kratki, prćasti i slatki..
mada svi su sasvim lični,
u jednom su vrlo slični:

Nos, njonja, njokalica,
svima čuči na sred lica.
Kad se ljutiš, on se duri,
kad na zev iscuri.

(apćiha)

Sobu čisti tetka, bez šale bez vica,
sobu - tetka, čizme - četka,
a nos čisti maramica.

ŽENA JE STENA!

clock-img

22.03.2009, 23:26

clock-img

Buba76

pencil-img

659

To mi je bilo najvece olaksanje: prvo je naucio da duva nos, a posle ostavio pelene. Sve to posle drugog rodjosa.

clock-img

23.03.2009, 00:04

clock-img

Anoniman

user posted image Moj je skinuo pelene isto oko 2og rođ, a nos duva evo tek sada, skoro će 3.

clock-img

06.04.2009, 17:26

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Najaca fora mi je sto Luka strogo duva nos u vlaznu maramicu!!! Nikako u obicnu! user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 11:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lenka RR

Najaca fora mi je sto Luka strogo duva nos u vlaznu maramicu!!! Nikako u obicnu! user posted image user posted image user posted image

I to je i dalje tako. Ja ne znam kako da ga odviknem od toga. user posted image

clock-img

29.06.2009, 15:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Lenka RR

I to je i dalje tako. Ja ne znam kako da ga odviknem od toga. user posted image

I dalje. Jel neko imao sličan problem? Zaceni se ako ga ne brišem vl. maramicama nego običnim. user posted image

clock-img

29.06.2009, 15:37

clock-img

Anoniman

Tasho bitno je da ga ispuse a nije bitno jel vlazna, papirna, pamucna, potkosulja, krpa ...samo nek  izbaci iz rudnika 

clock-img

29.06.2009, 15:41

clock-img

Anoniman

Ali primetila sam da mnogo lepše izađe u običnu, ne znam da objasnim. Možda meni ova vlažna isklizne iz ruke, kada stisnem jednu nozdrvu, pa samim tim pritisak nije na drugoj, ne znam dal me razumeš. user posted image

clock-img

29.06.2009, 15:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Možda mu se ne sviđa što obična maramica malo "grebe" u odnosu na vlažnu.
Kaži mu da ćeš lepo da mu namažeš nosić kremicom i da će biti isto kao da je duvao nos u vlažnu maramicu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.06.2009, 15:43

clock-img

Anoniman

ma razumijem te ...ali nek prvo ispuse jednu nosnicu ...pa onda drugu...tako moja ćerka puše ... znas ono pritisne s na jednu a druga slobodna , pa obrnuto ...e jbg zapetljah se

clock-img

29.06.2009, 15:47

clock-img

Anoniman

Pa to ti kažem, da kada tako stisnem jednu, valjda vlažna maramica isklizne, pa ne izađe sve kao što izađe u papirnu.

Nebitno, definitivno moram da ga skidam sa vlažnih maramica, jer je zavistan o njima, čak i suze briše isključivo u njih. Ne znam kako ga ne peče. user posted image

Anči, kremu ni da vidi. Kada ga namažem prvo što uradi je da obriše o rukav sve. user posted image

clock-img

05.08.2009, 07:14

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

evo i Marko konačno zna sam da izduva nos. Maja je to savladala već sa godinu ipo dana.

clock-img

04.01.2015, 11:30

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

mozda je ovo stara tema ali kod mene je nov problem. nikola nikad nije znao da izduva nos i da bi mu olaksala kupila sam prizmin elektricni cistac nosa. medjutim sinoc padne i raybije se a inace je dete bilo bolesno i sad je pun sljajma. i sad kako najlakse da ga naucim da izduvava nos. ima 3 godine i 8 meseci i urla kad mu to spomenem user posted image user posted image

< Poruku je uredio dejana007 -- 4.1.2015 11:31:01 >

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

22.02.2015, 19:52

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Joj znam tu muku. Nas bata je tek sada sa 4 godine konacno naucio da izduva nos, do tada nikakva ubedjivanja i objasnjavanja nisu pomagala.A seka je vec sa dve godine..valjda zavisi od deteta. On je sada u nekoj prici o bakterijama,kako su lose i nevidljive i prouzrokuju bolest pa valjda je to upalilo,otkud znam...

clock-img

22.02.2015, 22:01

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Moram iscitati temu da vidim kada mogu da ocekujem malu pomoc... jer evo, bila je bolesna unazad nedelju dana, muke smo mucili sa pumpicama, bacala se, vristala, i na kraju joj se vise slilo nego sto smo uspeli da izvucemo...prosto ne znam kako da se postavim u takvoj situaciji. user posted image

clock-img

23.02.2015, 00:07

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Moja cera je streberski tip. Sve pazljivo slusa i uci. Ima dve i po, i jedno 3,4m unazad zna lepo da izduva nos i pljune pasticu posle pranja zuba. Te dve stvari su nam bile problem ...

clock-img

23.02.2015, 00:13

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Moj je jako rano naučio da duva nosić.. Ne znam kako. Već sa dve godine je baš baš umeo da dune. I ne sećam se da smo ga učili nešto posebno. Hmmm, kako im pomoći?! Ne znam.user posted image Ako su manji, pričati, pokazivati, a ako su veći , a imaju neku odbojnost prema tome- teško da se bilo šta promeni dok njima u glavi ne ˝klikne˝ da to mogu da urade.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

23.02.2015, 01:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Marko je bas rano naucio da izduva nos, verovatno zbog fobije od pumpice za izvlacenje slina :P

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.2.2015 1:05:38 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.02.2015, 11:36

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

evo i ja da se pohvalim. Nikola je pre dva dana prvi put izduvao nos. Da vam kazem iskreno ne znam otkud to user posted image Samo sam mu rekla duni i on dunu user posted image dal ga u vrtic naucili ne znam, ali kuci nikako nije hteo. On za 2 meseca puni 4 godine

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

30.04.2017, 13:07

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Teodora odavno vec duva nos,ma sve bi uradila samo da joj ne prilazim pumpicom.koliko je lakse ovako.
cini mi se da je oko dvije godine pocela duvati

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...