cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Musaka od karfiola sa virslama

clock-img

11.04.2010, 00:27

clock-img

Anoniman

Sastojci:

1 srednja glavica karfiola
5 pari viršli
3 jajeta
1 kisela pavlaka (2 dl)
25 dkg ribanog trapista ili kačkavalja
so, biber
muškatni oraščić
margarin za kolače
Priprema:

Operite karfiol, raščlanite ga na komade koje obarite u blago posoljenoj vodi. Dobro ga ocedite i poslažite u tepsiju koju ste obilno namazali margarinom. Posolite i pobiberite, začinite ribanim muškatnim oraščićem.

Isecite viršle na kolutove i poslažite ih na karfiol. Zatim razmutite 3 jajeta sa pavlakom i polovinom ribanog trapista. Masu posolite i prelijte preko karfiola i viršli. Odozgo pospite drugom polovinom trapista.

Pecite u rerni na 180 stepeni dok lepo ne porumeni.

clock-img

08.07.2019, 15:59

clock-img

mama ivane

pencil-img

1902

Zanimljiv recept , probacemo obavzno volimo karfiol

clock-img

10.07.2019, 11:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Divno,bravooo