cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Muški / ženski bla bla radi sexa

clock-img

27.04.2009, 08:59

clock-img

Anoniman

Hajde da se vratimo malo... pa da se pristeimo...
Šta muškarci najčešće govore kada žele ženu samo da odvedu u krevet? user posted image
A žene?

< Poruku je uredio Tasha RR -- 27.4.2009 9:08:04 >

clock-img

27.04.2009, 09:02

clock-img

bebać

pencil-img

2235

E moja Tasho..poneka di žene svašta govore muškarcima da ih odvuku u krevetuser posted image user posted image user posted image ajde neću off topic..mada je tema srodna.Ponekad žena uzima stvari u vsoje ruke,jer tačno zna šta želi..ne čeka na njegauser posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 27.4.2009 9:09:07 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

27.04.2009, 09:03

clock-img

Anoniman

user posted image
Ma ja videla neki tekst u novinama, koji me je asocirao na ovo.

< Poruku je uredio Tasha RR -- 27.4.2009 9:09:25 >

clock-img

27.04.2009, 09:06

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Smijemol povezati temu???Šta žene rade kad dotičnog žele u krevetu???user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 27.4.2009 9:07:43 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

27.04.2009, 09:08

clock-img

Anoniman

Evooooooo... user posted image

clock-img

27.04.2009, 09:14

clock-img

bebać

pencil-img

2235

E divnouser posted image user posted image user posted image hvala Tasho...počet ću od sebe,naravno dok sam cura bila...sad to ništa ne vrijediuser posted image user posted image user posted image user posted image zavisi...ako sam htjela sa nekim nešto polaganice,ono da traje da to ne bude one night stand puštala sam njega da 'vodi' da to ide sve spontano,a naravno imala sam par situacija kad se sa nekim jednostavno desi onaj 'klik' odmah u startu,i tada sam i ja znala biti bezobrazna i preuzimat incijativu.Aaaaaa nije mi teško palo,nimalouser posted image user posted image user posted image žena to najbolje ume,tona je 'najjačeg oružja'...a za to vrijeme još ako se osećate samis ebi poželjno,pa ko bi vam odolio???!!!user posted image Inače nisam tip žene koja može da čeka na nešto,ako vidim da to 'sporo' ide preuzimam stvar u svoje ruke!

Ajte vi sada,ja ću se nadovezati opet,svejednouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2009, 11:01

clock-img

Rina

pencil-img

675

IZVORNA PORUKA: bebać

...Inače nisam tip žene koja može da čeka na nešto,ako vidim da to 'sporo' ide preuzimam stvar u svoje ruke!

user posted image user posted image user posted image

Zena u akciji user posted image I ne mora uopste bla bla ,prica je suvisna zar ne?

clock-img

29.04.2009, 11:12

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Draga moja Rina,jesam žena od akcije...ali ponekad čovjeku godi i da ga maze i paze,pa čak i to blla blla iako znaš da je radi sexauser posted image user posted image user posted image ali kakav je današnji vakat(vrijeme)ništa nije kako je bilo..tako da stvar moraš preuzeti u svoje ruke...eto nadovezah se

clock-img

29.04.2009, 13:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ko zna posle koliko vremena bi mm i ja otišli u krevet da nije bilo moje inicijative user posted image user posted image
zatreskao se bi dečko pa nije hteo da žuri da me ne otera user posted image user posted image user posted image
a ja više nisam mogla da se pravim fina i da čekam.... i eto nas 15 godina kasnije user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

29.04.2009, 13:36

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Hajde da se vratimo malo... pa da se pristeimo...
Šta muškarci najčešće govore kada žele ženu samo da odvedu u krevet? user posted image
A žene?

Muškarci najčešće imaju "žvaku neodoljivosti"... Satima su u stanju da od žene naprave jedinu najlepšu najšarmantniju, najpametniju, najprivlačniju ženu na svetu! I mi na to padamo, i kako padamo na reči, tako lagano padamo u vrelu posteljuuser posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

29.04.2009, 13:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eugenija

I mi na to padamo

user posted image

clock-img

29.04.2009, 13:39

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ja sam PALAuser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

29.04.2009, 13:45

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

30.04.2009, 03:50

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja sam isto pala...i jako udarila glavu, zato mi sad svasta faliuser posted image

clock-img

05.11.2018, 13:39

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Iz mog iskustva, žene uglavnom dele komplimente, ali ne treba tu mnogo posla, samo dok muškarac ukapira šta obe žele. 😂 Dok muškarci inaju mnogo više posla, jer je vrlo jasno šta oni žele, samo treba da ubede ženu da isto želi i ona. Oni obično idu sa pričama kako su im namere ozbiljne, iako nisu, i kako je baš ona tako posebna i drugačija od ostalih žena.

clock-img

05.11.2018, 13:39

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Iz mog iskustva, žene uglavnom dele komplimente, ali ne treba tu mnogo posla, samo dok muškarac ukapira šta obe žele. 😂 Dok muškarci inaju mnogo više posla, jer je vrlo jasno šta oni žele, samo treba da ubede ženu da isto želi i ona. Oni obično idu sa pričama kako su im namere ozbiljne, iako nisu, i kako je baš ona tako posebna i drugačija od ostalih žena.