Shvatila sam da dozivljavam mobing tek kad me je danas pozvala zena,koju sam juce prvi put cula,i to na mobilnom,dok je pricala sa mojim direktorom koji je urlao na mene kako sam poslala kartice kupaca na pogresan mail,zasto ne uradim kako je rekao!? Pri tom sam poslala na mail koji mi je dao. Prica sa njom i urla na mene.a ja 10000% sigurna da sam uradila kako je rekao. Popricam sa zenom,resimo sta je htela..i njemy kazem da sam u pravu,da je on pogresio..ne,i ne...i posle 10min,ijaoj,izvini tako je.
Zove me danas ta ista zena i kaze,slusaj,imam 50g,niko na mene nije tako vikao,pri tom nisi kriva,uradila si sta je rekao,ja sam ti svedok ako ti treba za mobing.I prica se tu ne zavrsava..koleginica koja je jmala duplo vecu platu od mene,zezne firmu za velike pare,falsifikyje neki izvestaj,policija nam na vratu..direktor ne komynicira sa njom,dala zena otkaz,sve preko mene..plus ja automatski dobijem njen posao..komercijala i izvoz..a ja sef racunovodstva..kazem mu da ja to ne znam da rqdim i necu,kaze ti neces nista da radis,iz inata prema toj koleginici,sto si tako zla..dokle ide mrznja prema koleginici..a ja sa zenom nemam nista..nego on besan,i picka nemocna..pa se izivljava na meni..svasta tu i ima jos,isplakala sam se kao budala..a zastooo??I sta da radim,prosto sam dovoljno sposobna i necu da trpim vise nijednom da neko vikne..a pri tom sve odradim bez greske,ne preuvelicavam. On zna da ne moze bez mene...a isto mjsli da imam malu decu i da sam vezana za njega.