cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Mobilni telefoni

clock-img

13.04.2009, 13:20

clock-img

Anoniman

Koji mobilni telefon vam najviše odgovara (kog proizvođača)?

Koji telefon trenutno imate?

clock-img

13.04.2009, 13:22

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.04.2009, 13:23

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Imam SIEMENS, ali nije ok sa mrežom, trebala bih da menjam.. ne znam koji da uzmem.... grrrrrrrrr

ŽENA JE STENA!

clock-img

13.04.2009, 13:25

clock-img

Anoniman

Nokia mi odgovara i Nokiu i imamuser posted image

clock-img

13.04.2009, 13:25

clock-img

Anoniman

nokia n96

clock-img

13.04.2009, 13:26

clock-img

Anoniman

Ja sam stalno imala NOKIE, onda sam od mm dobila SAMSUNG za neki 8-mi mart, i od onda sam menjam Samsunge.
Sada imam U700, ali sam ga odvalila, samo se ogulio, tj maska mu se ogulila, a neće niko da je menja jer je touch screen, pa se boje da ne zeznu nešto. user posted image  Inače je odličan i fenomenalno radi.

Evo i slikice:

user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 13.4.2009 13:27:05 >

clock-img

13.04.2009, 13:28

clock-img

Anoniman

moj je ovakav

user posted image

clock-img

13.04.2009, 13:29

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Imam sony ericson. Ali ne patim od skupih
i atraktivnih telefona. 

clock-img

13.04.2009, 13:30

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Super su vam fonovi curke! Ovaj metalik samsung izgleda baš prefinjeno!

ŽENA JE STENA!

clock-img

13.04.2009, 13:31

clock-img

Anoniman

Tema nije ni postavljena za one koji pate za skupim telefonima, nego... možda bi ovoj temi bolje mesto bilo u Svakodnevnici. user posted image

clock-img

13.04.2009, 13:32

clock-img

Anoniman

moj jeste najnoviji ... al poklonu se ne gleda u zube user posted image ... dobila od firme 

clock-img

13.04.2009, 13:33

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Ranije sam koristila samo Nokiu. Sad imam SE K810i i super mi je. Kamera je extra, a i izdrzljiv je s obzirom da se deca igraju s njim i stalno pada.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

13.04.2009, 13:33

clock-img

Anoniman

Ekran mu je ogledalo user posted image  (čitaj: stalno je musav! user posted image )... i jako je lep kada je nov, međutim, sada zamisli to sa strane oko ekrana kako se ogulilo, kao kada ti se oguli crveni lak sa noktiju ... user posted image

clock-img

13.04.2009, 13:37

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

user posted image , ja imam ovaj.. Nije nesto ali radi sve pa meni dosta!
Jel imamo mi gdje temicu o muskarcima i mobitelima,tj najnovijim modelima?Uh ovaj moj ih stalno mijenjauser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.04.2009, 13:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34332

Oduvek samo Nokia!

Trenutno imam Nokiu 6300, kupio mi mm za rođendan!

Htela sam da crknem što nije bilo u crvenoj boji, a sad ga svuda ima user posted image

user posted image

ja imam ovaj sivo crni

< Poruku je uredio Ana80 -- 13.4.2009 13:43:09 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.04.2009, 13:42

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Nado i kod mene je taj...ako dobro vidim sliku...SAMSUNG E250,neke čudne boje kao golubije siva na ljubičasto,i kupila sam memorijsko karticu i stavila u njega....tako da muzike i video snimaka Sergejevih je na toneuser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

13.04.2009, 13:48

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Tema nije ni postavljena za one koji pate za skupim telefonima, nego... možda bi ovoj temi bolje mesto bilo u Svakodnevnici. user posted image

onda mogu da priznam da imam motorolu koja ne moze da mi
stane u dzep samo u torbuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2009, 13:50

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: bebać

Nado i kod mene je taj...ako dobro vidim sliku...SAMSUNG E250,neke čudne boje kao golubije siva na ljubičasto,i kupila sam memorijsko karticu i stavila u njega....tako da muzike i video snimaka Sergejevih je na toneuser posted image user posted image user posted image

Nije... ovo je L760... ne znam naci vecu slikuuser posted image
Prije ovog sam imalaE250. Uvijek sam imala samo samsunge, ne znam zastouser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2009, 13:51

clock-img

Anoniman

user posted image  Ja mrzim male telefone...

clock-img

13.04.2009, 13:56

clock-img

Lu

pencil-img

15094

user posted image

Samsung L760 ove boje

clock-img

13.04.2009, 13:58

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

I moj identicanuser posted image

clock-img

13.04.2009, 13:59

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ja sam stalno imala NOKIE, onda sam od mm dobila SAMSUNG za neki 8-mi mart, i od onda sam menjam Samsunge.
Sada imam U700, ali sam ga odvalila, samo se ogulio, tj maska mu se ogulila, a neće niko da je menja jer je touch screen, pa se boje da ne zeznu nešto. user posted image  Inače je odličan i fenomenalno radi.

Evo i slikice:

user posted image

Ovaj mi se sviđa,ajde prodaj meni prebojit ću gauser posted image

clock-img

13.04.2009, 14:01

clock-img

Anoniman

Ma kada je on meni suuuuper, samo me nervira što je izgreban. Uopšte ne želim da ga menjam, samo masku.

clock-img

13.04.2009, 14:02

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

IZVORNA PORUKA: bebać

Nije... ovo je L760... ne znam naci vecu slikuuser posted image
Prije ovog sam imalaE250. Uvijek sam imala samo samsunge, ne znam zastouser posted image user posted image user posted image

Nada E250 je sličan ovom tvom što imaš sad,pa u stavri znaš ti kakav je...kažeš da si ga imala....ja sam zadovoljna....podržava moje zahtjeve...ja više volim kupit sebi krpica nego promijenit mob!user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

13.04.2009, 14:06

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Kad smo već kod telefona, MM je Luki (4,5 god) dao mobilni kad je otišao na put, da ga dete zove kad poželi. Luka se jako dobro snalazi sa svom tehnikom, voli to i često mi pokazuje neke opcije za koje ni sama ne znam. Bio je presrećan, ali kad se Mm vratio ja sam njemu uzela telefon jer smatram da malom detetu ne treba mobilni. Em zrači, em...user posted image šta će detetu od 4,5 god mobilni???
Jesam li pogrešila? Nose li vaši klinci telefone?