cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Mimoza salata

clock-img

20.09.2009, 21:50

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Kako interesanto ime ... :)
Recepti RR <-- KLIK

Sastojci:
3-4 krompira,300g sunke,4 kuvana jaja,300g kackavalja,1 pavlaka,kesa majoneza i 6-7 kiselih krastavcica(neko ih ne stavlja,kod mene su obavezni)

Uputstvo:
obariti krompir i jaja.kad se ohlade oljustiti i izrendati,takodje izrendati i sunku,kackavalj i kisele krastavce.u ciniju redati krompir,pa premazati pavlakom,pa sunku,pa premazati majonezom,potom 4 bjelanca i dva zumanca izrendati na sve ovo,potom opet pavlaka,pa rendni kackavalj,pa majonez,pa krastavcici pa pavlaka i na kraju izrendati samo zumanca...Prijatno!!!

Vreme pripreme: 40 minuta

Ko je bio vredan i dodao recept?

clock-img

20.09.2009, 21:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

jao hvala, ja sam danas trazila recept za ovu salatu u kutku za brbljivi trenutak, hvala ko god da je napisao( a mislila sam da niko ce ni primetiti moju molbu za ovaj recept)user posted image

clock-img

20.09.2009, 21:53

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Uuuuu baš se lepo poklopilo onda, ko god da je bio. Da nisam sad proveravala ima li recepata, mogla bi se ti još načekati za salatu user posted image

clock-img

20.09.2009, 21:54

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

da, skroz sam se odusevila kada sam videla.....

clock-img

20.09.2009, 22:42

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

moja malenkostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

20.09.2009, 22:43

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

IZVORNA PORUKA: vodolija 82

moja malenkostuser posted image user posted image user posted image user posted image

draga , znala sam da je neko koga mnooogo volimuser posted image

clock-img

20.09.2009, 22:45

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

user posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

20.09.2009, 22:51

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

e, a probajte i varijantu sa testeninom (onom sirom, kao pločice), umesto krompira. Odlično je!!!
inače, ja sam pravila ovo sa sledećim slojevima: krompir (ili testenina), majonez, šunka, krem sir, jaje, pavlaka, kackavalj

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.09.2009, 21:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Obožavam mimozu ali bez majoneza, njega ne podnosim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.11.2011, 10:31

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Lu ... user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.11.2011, 11:10