cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Meke pljeskavice(faširane šnicle)

clock-img

27.03.2010, 21:03

clock-img

Anoniman

300g mlevenog juneceg mesa, manja glavica crnog luka, 2 jaja, 3 kasike ulja, 3 kasike brasna, malo bibera, soli, vegete, pola kesice praska za pecivo, soljica vode.
Pomesati sve, vaditi kasikom i kad stavite u vruc zejtin malo ih kasikom zgnjecite da lice na pljeskavice.



< Poruku je uredio Lu RR -- 29.3.2010 10:13:28 >

clock-img

27.03.2010, 22:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mi to zovemo Faširane šnicle, ali se pravi bez luka, samo jedno jaje, i ide pavlaka unutra.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.03.2010, 22:41

clock-img

Anoniman

svidja mi se to sa pavlakom user posted image

clock-img

27.03.2010, 23:27

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

28.03.2010, 23:55

clock-img

Anoniman

zasto onda ovi kod mene to zovu meke pljeskavice user posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 29.3.2010 10:13:48 >

clock-img

30.03.2010, 01:01

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: gagana83

I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.



Takodje user posted image

Kod nas (na primorju) se zovu jos i polpete user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.03.2010, 10:08

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: paki

300g mleveno junece meso,1 jaje,vegeta,biber,malo sode bikarbone,[manje od ravne kaf.kasi.],1glavica crni luk ili 2 manje[najsitnije moguce iseckan],i dodas prezlu da bude masa onako normalna [povezana].Onda stavis prezlu u poseban tanjir, a od mesa pravus kuglice ne velike.uvaljas ih u onu prezlu u tanjiru i rastanjis dlanovima.Przis u dobro zagrejanom ulju...nikako mlako.sa obe strane se prze i gotove su kada dobiju onako rumenu boju.Rastanji ih bolje zato sto se prilikom przenja malo sakupe.PRIJATNO



_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

21.04.2010, 20:42

clock-img

lenaa

pencil-img

917


IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

300g mlevenog juneceg mesa, manja glavica crnog luka, 2 jaja, 3 kasike ulja, 3 kasike brasna, malo bibera, soli, vegete, pola kesice praska za pecivo, soljica vode.
Pomesati sve, vaditi kasikom i kad stavite u vruc zejtin malo ih kasikom zgnjecite da lice na pljeskavice.



super su user posted image user posted image user posted image bas sam ih danas spremala

clock-img

21.04.2010, 23:41

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 23:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gagana83

I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.



Takođe, a ako su previoše gnjecave dodam još kašiku dve prezli...Ne stavljam brašno.Ima i fora umesto mesa krompir .Bude isto super.

clock-img

22.04.2010, 00:04

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: gagana83

I ja pravim ovakve fasirane snicle samo umesto brasna izdrobim kiflu koju sam prethodno natopila u mleko.



Takođe, a ako su previoše gnjecave dodam još kašiku dve prezli...Ne stavljam brašno.Ima i fora umesto mesa krompir .Bude isto super.


Pravila sam i tako,lepo je.
Imamo i temu o tome
KLIK


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!