cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Medeno srce

  
clock-img

24.08.2009, 19:08

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Sastojci:
secer, voda, brasno, pekmez, ulje, soda bikarbona, cimet, cokolada

Uputstvo:
Pomesati 1,5 solju secera sa 1,5 soljom vode, 3 solje brasna, 4 kasike pekmeza, 1,5 kasicice sode bikarbone, 1/2 kesice cimeta, 4 kasike ulja. Ostaviti da odstoji malo. Prepoloviti testo i sipati u pleh, zapeci malo i premazati pekmezom, preliti drugi deo testa i peci. Kolac preliti cokoladom.

Vreme pripreme: 60 minuta


Koje to dodao u naše RR recepte?
Hvaaaalaaaaaa!

clock-img

24.08.2009, 19:17

clock-img

Anoniman

Ja dodadoh!user posted image
Ja bih se udavila u medeno srce!
To je prvi recept koji sam ja sama pravila davno!user posted image

clock-img

24.08.2009, 19:18

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Pa trebala sam znati da je pčelica umešala svoje prstiće u med user posted image

clock-img

24.08.2009, 19:20

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2009, 19:27

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Bravo Pčelice za medeno srce user posted image user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

24.08.2009, 19:30

clock-img

Anoniman

Stvarno je super, probajte pa javite kako vam se svidja! 

clock-img

24.08.2009, 22:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ako smijem predložiti kao dodatak za ovaj recept,probajte okus je kao kod pravih medenjakauser posted image
user posted image

clock-img

24.08.2009, 23:12

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

sjajna idejauser posted image user posted image

_____________________________

superbrzasnežaheroj

clock-img

24.08.2009, 23:19

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Jaooo moj Matej se davi u medenim srcima, sutra kad ih napravim... user posted image a sta mislite koji pekmez se stavlja, da bi bilo sto blize originalnom receptu?

clock-img

24.08.2009, 23:23

clock-img

Anoniman

Pa sljiva ili kajsija! Ja vise volim sljivu!

clock-img

24.08.2009, 23:26

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

pa da, kajsija je klasika user posted image nego sam mislila da li neka mozda zna koji oni stavljaju user posted image user posted image

clock-img

24.08.2009, 23:29

clock-img

Anoniman

Pa sa dzemom od sljiva meni ima najpriblizniji ukus na original! Original cini mi se sad ima vise vrsta!

clock-img

25.08.2009, 00:32

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2009, 00:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maya RR

pa da, kajsija je klasika user posted image nego sam mislila da li neka mozda zna koji oni stavljaju user posted image user posted image



Ako pod ONI mislish na Pionir, onda je odgovor kajsija...mada je meni jako fino sa pekmezom od visanja... user posted image Ovaj recept tju morati da probam user posted image

clock-img

27.08.2009, 08:28

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Danas ovo pravim, sigurno...a jel posle vadis nekim kalupom ili samo seces na kocke.

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

28.08.2009, 09:02

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Inace ne volim kolace ovog tipa...al' sam juce pravila i gosti ga pohvalili.user posted image
Zaboravih: stavila sam duplu meru.

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

28.08.2009, 09:48

clock-img

Anoniman

mamanp seces kao bilo koji drugi ali ako imas smisla i ne mrzi te,moze svasta da se uradi!
user posted image user posted image user posted image za kolac!

clock-img

30.08.2009, 14:43

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Devojke,ova mera "šolja" da li se odnosi na šolju od kafe ili veliku šolju???I koliko čekam da odstoji pre pečenja??Koliko da pečem prvi deo testa??

_____________________________

superbrzasnežaheroj

clock-img

30.08.2009, 14:51

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Sneža ja mislim da nećeš pogriješiti sa šoljom odnosno čašom od 2dcl.
Zapeći prvi dio..znači da se napravi korica da možeš namazati marmeladu.
Ovo da odstoji,nemam pojma kod mene nije odstajalouser posted image

Sad vidim da je pčelica maja prisutna,
Pčeliceee odi na meduser posted image

< Poruku je uredio lu -- 30.8.2009 14:52:48 >

clock-img

30.08.2009, 14:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Snežo, ja uvek koristim času od pavlake kao meru, to mi je najbolje.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.08.2009, 15:04

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ana,Luuser posted image user posted image

_____________________________

superbrzasnežaheroj

clock-img

30.08.2009, 15:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: Sneža

Ana,Luuser posted image user posted image




user posted image user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.08.2009, 20:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lu
Sad vidim da je pčelica maja prisutna,
Pčeliceee odi na meduser posted image


user posted image user posted image user posted image
Pa nekad tu od jogurta casu a nekad onu za kafu ali ne bas malu!
Nekih 15 min da odstoji al mozda i ne mora!


clock-img

05.09.2009, 14:31

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja sad pravila medeno srce i vidim da u ovom receptu nema medauser posted image
Ja sam sa pekmezom zamijenila meduser posted image

clock-img

05.09.2009, 20:35

clock-img

Anoniman

Ja sam sa pekmezom zamijenila med

Pa med i ne ide!