U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Da li i koliko cesto masturbirate? Kad ste prvi put to radile? Da li se samozadovoljavate samo ukoliko nemate odnose ili bez obzira na to? Sa ili bez pomagala?
Ja sam relativno kasno pocela sa tim. Kasno kad se poredim sa vecinom svojih drugarica. Do 19. godine, kad sam prvi put i imala decka, nisam bila nesto zainteresovana za seks ( kasnije sam to nadoknadila ), pa ni za masturbaciju. Tek sam po stupanju u seksualne odnose shvatila da meni ne treba uvek decko da bih dozivela orgazam. Sada to radim s vremena na vreme, cesce ako nemam seks, nego kad ga imam redovno. Recimo da prosecno to radim dva-tri puta nedeljno, ali se desi i po mesec dana da mi masturbacija ne padne na pamet. Ono sto je zanimljivo je da mi se samo pri masturbaciji desilo da ejakuliram, nikad kad sam bila sa deckom ili kasnije sa muzem, bez obzira sta i kako radili.
Eto, da cujem vasa iskustva, koliko smo mi zene razlicite?
13.03.2015, 11:52
branki*
20828
andrea,imamo temu tajne solo sexa tu se pisalo o zenskoj masturbaciji,tako da cu zakljucati ovu temu,a tvoj post prebaciti tamo ,pa se tu moze nastaviti razgovor.