cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Maligna hipertermija

clock-img

15.06.2009, 14:20

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Rekli su mi doktori da imam malignu hipertermiju, to je bolest anestezije nasledna je meni je otkrivena u 13-oj godini, mada i ako kazu da je nasledna u mojoj porodici niko nije imao. Zanima me da li neko zna nesto vise jer na netu bas nema puno informacija o tome.

clock-img

16.06.2009, 10:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Draga, ovde sam nešto našla o tome  KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.06.2009, 15:52

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Hvala Ana user posted image

clock-img

17.06.2009, 16:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.06.2010, 12:20

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Nikada do sada nisam vadila zub, sada bi trebalo jedan da vadim user posted image zubarka ne sma da mi to radi zbog anestezije, vec kaze da idem na stomatoloski ili na VMA, ja se toliko plasim ne vadjenja zuba nego anestezije. Da li neko strucan zna da li bi ja smela da primimi tu anesteziju za vadjenje zuba? Prosto ne znam ni gde da pitam.