cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ljuti cili sa pasuljem

clock-img

25.02.2010, 22:57

clock-img

Verus

pencil-img

11942


Ljuti čili s pasuljem
user posted image Potrebno: 100gr pasulja, 150gr mlevene govedine, luk, 2 čena belog luka, kašika maslinovog ulja, limenka sosa od paradajza, 2 čili papričice, so i biber Pržite crni i beli luk na ulju sve dok ne postane staklast, pa dodajte govedinu i dinstajte desetak minuta. Meso prelijte s dva decilitra sosa od paradajza pa dodajte pasulj iz limenke. Podlijte vodom i kuvajte na slaboj vatri oko pola sata. Posolite i pobiberite pa začinite čili papričicama.




Izvor: kutlaca.com





ps:  Ja pravi PUNO vecu kolicinu, vise od pola kg. mlevenog mesa i 2 velike konzerve pasulja (gotovog ako ima).  Jedan crni beli luk, plus babure paprike (zelene, crvene, zute, sta god imate).  Divno ide i seckan paradajz (iz konzerve ili svez), biber, celer. 

clock-img

25.02.2010, 23:00

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ovo je jedno od mojih najomiljenijih jela user posted image
Postavila sam ga u receptima, samo se moj zove Meskički pasulj user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

26.02.2010, 04:26

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Joj i ja volimuser posted image   U stvari, moram priznati da je mm strucnjak kad dodje do ovog jela-nisam znala da se zove Meksicki pasulj!  Ja to samo zovem Chili....a ovako sam nasla recept preko googla.

Poslednji tekstovi

article-img