Evo ,sad ču da se ogolim skroz : ja sam najviše uživala u onom kratkom periodu kada sam sebi , posle duže veze , dozvolila da uživam u "šemama bez obaveza" . Sad sam stvarno iskrena , bez nekog lažnog morala . Da se razumemo - bilo je 2-3 takve šeme , i nisam tim momcima dozvoljavala da me tretiraju kao krpu . Nije bilo sexa sa neznancem , nego "šema" gde sam odmah na početku momcima stvaljala do znanja da me ne zanima vodanje za ručicu i upoznavanje uže i šire familije , nego klasično zezanje , uživanje , ljubav bez obavezujućih moralnih pridika , izčasci , žurke na plaži , fantastične noći pune strasti i bez razmišljanja o patnji , pravarama i slično . Nemate pojma (ili možda imate ??? ) kako je to oslobađajuće iskustvo ... Stvarno sam uživala , bilo je tu par finih šema sa par totalno super momaka (ne u isto vreme , naravno ) , jako smo se lepo provodili , jedan me je na kraju i prosio i dan danas mi se ponekad javi , i stvarno se ne kajem zbog svih tih svojih ludih godina i " popuštanja kočnica " . Sećam se , sednemo u kola , pa duž cele Jadranske magistrale - vozamo se , kupamo , idemo na žurke ... Padne noć ,a mi se mazimo negde na pesku , talasi nas zapljuskuju ... Mmmmmm ... EEEeeej godine mlaaade , ej godine luuuuude ...