Može Barsa, pa u kombinaciji sa morem, mi smo recimo bili u Calelli, koja je jako slatka, baš španski gradić, sa starim delom, dugačkom ulicim-šetalištem, trgom itd, a išli smo do Barse odatle nekoliko puta, obišli je celu. U tom delu oko Barse, mislim da je Calelja najslađa, iako naše agencije najviše rade u Ljoret de mar, koji je meni bzv (bili jedno popodne). Calella je bliža Barsi, i može se otići do Barse brzim vozom, ne sećam se tačno koliko nam je trebalo, ali nije puno. Barsa je divna, meni posle Istanbula najlepši grad u kom sam bila. I ljudi su divni, topli, za razliku od Francuza koju sam doživela kao ledene, u Kanu recimo.
Mada, mada, more u tom delu Španije mi se nije dopalo, Sredozamno, sivo, puno talasa. Ima Španija i lepog mora, ali to nikako nije u tom delu oko Barse. Ali može da posluži, uz Barsu koja je prioritet.
IZVORNA PORUKA: Didy
Sanjice, ja bih radije u Barselonu, nego na more.da sam na tvom mestu. Mi ćemo na leto možda neku evropsku destinaciju da obiđemo. Možda baš Barselonu. Imam ceo spisak mesta koja bih baš volela da poset__im, malo mi je jedan život. 😉
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2022 23:42:04 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir