cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kvalitet vode sa slavine

clock-img

18.03.2009, 22:38

clock-img

Anoniman

Novi Sad: Zbog najavljenog isključenja vode (30 sati), rekla sam dadilji da sipa u kadu oko 20cm vode kako bih imala vode da okupam dete uveče. Sipala je oko podne... Uveče - talog peska na dnu kade. SKENJALA SAM SE! user posted image

Kakvo je stanje u ostalim gradovima?

clock-img

19.03.2009, 08:02

clock-img

Anoniman

sarajevo je uvijek važilo za grad sa skoro najboljim kvalitetom vode...al kako svaki cigo svoga konja hvali...tako i mi sebe... voda je grozna...pijesak jos uvijek nisam primjetila... ali stare azbestne cijevi...kamenac, ma kakav kamenec ...gromade kamenja... uzas ... djeci prokuhavam, a nekad kupujem i flasiranu, medjutim ja i dalje pijem sa cesme ... samo i to do kad

clock-img

19.03.2009, 08:22

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Već smo koju reč napisali o tome. Beograd pije Savsku vodu koja je higijenski ispravna. E sad taj pesak kad nestane vode valjda pumpe povuku i pesak pa ga zato bude ali od toga se zapuše filteri i u mašini za veš i sudove.... Ja lično pijem samo kiselu vodu ali sam u dilemi oko ovih flaširanih koja je dobra a koja ne. Rosa ima najmanje minerala skoro ništa a Aqua Viva mnogo, a opet meni je najukusnija Voda Voda i Jana.

clock-img

19.03.2009, 08:43

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja imam svoj izvor a imam i gradski vodovod.
Ponekad ljeti prebacimo na gradski zbog zaljevanja ali onda ne pijem tu nego Janu,kad otvorim vodokotlić na dnu bude pravi pjesak i kao što kažeš mihi kako to onda utječe na naše mašineuser posted image

clock-img

19.03.2009, 08:49

clock-img

Anoniman

Nije ni čudo što moram da skidam kamenac sa zuba toliko često... user posted image

clock-img

19.03.2009, 08:56

clock-img

Natasajvc

pencil-img

140

Tasho, ja sam u Karlovcima, i ja sam sipala vodu u kadu i nisam primetila nikakav talog.user posted image I mi smo na NS vodovodu. Ne znam kakva je voda u NS, skoro smo doselili iz BG.
Za BG znam sigurno da Novi Beograd ima kvalitetnu vodu, a Stari Grad ne tako dobru. Moja prijateljica radi u Batut institutu na proveri kvaliteta vode i svaki dan se uzimaju uzorci...

Moje ljubavi najvece
Tara, Tijana, Sanja, Nenad i Rada

clock-img

19.03.2009, 09:00

clock-img

Anoniman

Jedna od mojih najboljih drugarica živi u Karlovcima, pa znam da ste na NS vododvodu. Ma ja sam juče baš bila tužna kada sam to videla, sve nisam znala dal da spustim dete u kadu, a posle kontam, pa kupala sam ga u Dunavu, što ne bih u kadi sa malo peska? user posted image

clock-img

19.03.2009, 09:03

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Pogotovu što je to pesak preko koga se filtrira voda od krupnijih čestica, tako da je on ispran stotinu hiljada puta ako ne i više!!!!

clock-img

19.03.2009, 09:08

clock-img

Anoniman

Ustvari, sada kada se sredi ovo sve sa vodom, trebala bih odvrnuti one krajeve slavina (ne znam stručan naziv) i isprati ih, jel? user posted image

clock-img

31.03.2009, 17:39

clock-img

maša

pencil-img

261

Nisam čula da se ti mali filteri na kraju slavina moraju odvrtati svaki put kad nestane vode, mada znam da s vremena na vreme treba da se očiste ili čak promene.

clock-img

31.03.2009, 21:54

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Ni ja nisam znala za to. user posted image Mi to promenimo kad nam se zapusi od kamenca toliko da voda jedva curi... user posted image

clock-img

09.08.2017, 22:11

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Kod nas je uglavnom dobra, koliko znam. Pijemo sa cesme i iz bokala za preciscavanje.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.08.2017, 22:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Kod nas je dobra i pijemo je sa česme. Kad nestane vode, dignem sve mrežice očistim i vratim. Što zbog pritiska vode, što zbog čistoće.

Dok smo bili u BG, nisam nikako mogla da pijem vodu na Novom Beogradu i Zemunu. Ne znam u čemu je fora, ali jako je bljutava, i smrdi. Na Senjaku je bila manje više OKuser posted image

Ja ne volim da pijem flaširanu vodu, zato jer se bojim kako je skladištena. Recimo gledala sam iks puta onako na paletama vvoda stoji na suncu, kasnije je samo proslijede u radnje, rashlade i niko nema pojma sta se desava do tada user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

10.08.2017, 06:48

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kod nas sa cesme voda je dobra,svi je uglavnom piju.kad smo u beogradu,deci kupujem flasiranu,a ja pijem sa cesme.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.08.2017, 10:08

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Niš ima fantastičnu vodu i nema potrebe za filtriranjem.

clock-img

10.08.2017, 11:04

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Eh da mi je u Bg ova rzavska što pijemo u Ča

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

10.08.2017, 13:05

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi imamo bas dobru vodu,Nini prokuvavam,jedino kada smo negde kupujem u flasi.

clock-img

10.08.2017, 14:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi sa cesme,kupujemo kad odemo u Doboj.Dole mi ima neki cudan ukus

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

10.08.2017, 19:40

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ma nije loša voda u Bgd.Samo smo se razmazili

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

01.09.2017, 17:20

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ne razmisljam o tome kakva je, vec je pijem. Pa kako bude user posted image

clock-img

01.09.2017, 17:24

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

U 80 % slucajeva puna hlora i mlaka leti.

clock-img

01.09.2017, 17:33

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Sve to moze da filtrira bokal sa filterom. Imam jedan i koristim ga, ali cesto sipam i vodu sa slavine

clock-img

17.09.2017, 21:16

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Od kada su radovi na zameni stšarih cevi mi smo srećni kada je imamouser posted image

clock-img

26.09.2017, 11:12

clock-img

Tatjana.87

pencil-img

1063

Po prilici puna hlora na koji moja koza bas reaguje,uvek iz kade izadjem kao da me je nesto izgrickalo po ramenima.

clock-img

19.10.2017, 15:00

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Mi razmisljamo da uzmemo neki aparat za vodu. Non stop kupujemo one balone vode, i to vecito vucem iz prodavnice. Kod nas se pije voda sa slavine, ali mi u kuci bas neato ne podnosimo najbolje... i mene i mm boli zeludac, deci kupujemo svakako flasiranu.