cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kuca ili stan?

clock-img

12.03.2013, 16:11

clock-img

Skockica

pencil-img

1088

Drage moje da li biste vise volele da zivite u kuci sa dvoristem negde na periferiji ili u stanu u urbanijem delu grada?
Mene uvek odusevljavaju prizemne kucice velicine nekog trosobnog stana, sa dvoristancem gde deca mogu da se igraju do mile volje user posted image

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

clock-img

12.03.2013, 16:13

clock-img

tatjana1

pencil-img

305

Lepse je od stana, manje skuceno, mozes da radis sta hoces u svom dvoristu, mozes da imas i tri psa, cvece, da sadis jagode... Ne moras da brojis do hiljadu kad komsija burgija u 3 popodne... Sve u svemu, mnogo bih volela kucu umesto stana...

clock-img

12.03.2013, 16:17

clock-img

imperial

pencil-img

729

Kuca obavezno,jeste da ima mnogo vise obaveza od stana zbog dvorista i svega,ali osecaj kad sednes u dvoriste,gledas cvece i pijes kaficu....neprocenjivo.....

clock-img

12.03.2013, 16:18

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja bih sad bez razmisljanja otisla u neku kucu na periferiji.Moj brat zivi u kuci,ulica je mirna,igraliste je blizu,ima veliko dvoriste,a do centra mu autom treba najvise 10min kad je guzva.Ja sam u centru,u stanu,buka je non-stop,sve nam je blizu,ali mi nedostaje mir i tisina...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

12.03.2013, 16:21

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

rodjena sam u kuci sa ogromnim dvoristem, u centru grada, zivim tu 28 god, menjala bih za stanove odmah jer je kuca rupa bez dna, pogotovu ako je velika kao moja pa treba dosta ulaganja. stan je zakon volela bih da imam stan na dva nivoa. nadam se da ce mi se i taj san ostvariti. mozete misliti da sam luda, ali bili smo velika porodica onda su svi umrli i ja sam ostala sama sa bakom i sestrom. dok mm nije dosao da zivimo ovde bilo je haos bez muske ruke. zato glasam za stan

< Poruku je uredio milenatea -- 12.3.2013 16:33:53 >

clock-img

12.03.2013, 16:22

clock-img

Sanja90

pencil-img

1753

Kuca definitivno,jer svaka kuca ima i dvoriste,pustis decu napolje i mrna ti glava. Imas svoj mir i ne moras da pazis na komsijeuser posted image Sto kaze imperial jeste da ima obaveza i u kuci oko kuce,ali to je tvoje i mozes da radis sta hoces i da lupas i da treskas i da deca vriste do mile voljeuser posted image

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

clock-img

12.03.2013, 16:26

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Nikad, nikad stan, neka je kuca po 100 puta teska za odrzavanje... nista ne moze kucu da zameni.. user posted image

clock-img

12.03.2013, 16:26

clock-img

imperial

pencil-img

729

Ma da,ja zivim u kuci,imam dvoriste i jedva cekam lepo vreme da krenem da sadim cvece,pa imam divnu ljuljasku,pa puno jagoda,i inace mi je dvoriste puno voca,ma milina,celo leto jedem svoje voce,a da ne verujete zivim u samom centru,ali je kuca na takvom mestu da je mir i tisina ko da smo na selu,mesto nam je boli glavauser posted image

clock-img

12.03.2013, 16:29

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Lepo je imati i jedno i drugo, ja sam ceo život živela u stanu ali kuća ipak daje neku slobodu, dvorište, neka voćka, zato mi je sad u kući odlično.

clock-img

12.03.2013, 16:33

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Tema vec postoji STAN ILI KUCA
Ovu treba zakljucati!

< Poruku je uredio Didy -- 12.3.2013 16:36:45 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...