cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kućno vađenje zubića

clock-img

23.09.2010, 19:17

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

Prvi zubić smo izvadili kod zubara. Zubar je sestrin momak, dete ga poznaje i ima puno poverenje u njega, ali na zalost, zivi jedno hiljadu kilometara od nas. Pokusala bih sama da mu izvadim zubić, kao sto su nama nasi roditelji, jer ne želi kod drugog zubara, ali ne znam kako user posted image Sećam se da su moji to nekako uvek na brzinu, i sećam se da sam posle sama vadila, vrteći ih dok se ne iščupaju, ali sad mi sve to izgleda nemoguće.

Kako vi vadite prve zubiće?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

24.09.2010, 09:03

clock-img

Anoniman

Meni je tata vadio koncem. Veže konac za zubić koji se klati, skroz dole, kod desni, i samo cimne. 

clock-img

24.09.2010, 09:07

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

I meni su tako vadili sa koncem ... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

24.09.2010, 13:30

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

Izvadila sinoc, sa koncem za heklanje. user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

24.09.2010, 13:30

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

i uopste nije lako, sva sam se tresla, treba to povuci!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

24.09.2010, 13:31

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

24.09.2010, 13:35

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Isto ovako!

IZVORNA PORUKA: Tash

Meni je tata vadio koncem. Veže konac za zubić koji se klati, skroz dole, kod desni, i samo cimne. 

clock-img

03.08.2012, 18:19

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Lani se klima zub i probala sam varijantu sa koncem i on stalno spada,zubic je bas malen,klizi mi a ona se plasi da ga ne proguta pa nece da jede(nasla novi razloguser posted image )

clock-img

03.08.2012, 18:29

clock-img

Anoniman

Joj user posted image Ja ne znam da li bih mogla... Mene su stalno vodili kod zubara, jer u familiji postoji neki deformitet očnjaka, pa sam stalno bila pod nadzorom, tako da su svi moji zubi izvađeni u ordinaciji i upisani u karton user posted image

clock-img

03.08.2012, 18:36

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ja sam juce pocela da cupam sa gazom i krenula je malo krv,Lana u dreku i tu smo zavrsile kaze neka ja cu ga cuvati preko noci user posted image ali najjaca je kad je rekla kako cu se sada kupati user posted image

clock-img

03.08.2012, 18:38

clock-img

Anoniman

user posted image kupati? Originalni su user posted image Kao kad meni Miki kaže da mu dam soka da ga ne boli grlo user posted image

clock-img

04.03.2015, 15:32

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mima je samo prvi zubic sama izvadila, tj. kod kuce,nismo isli kod zubara.Toliko ga je "cuvala" i onda samo jedno jutro za vreme dorucka ispao.Bas se obradovala.Ove ostale smo kod cika zube, mada nije ih puno.Videcemo za kasnije...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.03.2015, 16:49

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Ja sam Andjeli prvi izvadila platnenom maramicom ( tako je meni moj tata vadio) a drugi je ona sama izvadila kod babe isto maramicom.

clock-img

04.03.2015, 18:13

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mojoj A. se klati zub vec 2 meseca i nikako da dozvoli da joj izvadimo,tj tata,ja ne bih mogla nikako.Ona uvek pravi probleme kada treba da joj se izvadi zub,uvek moramo da je vodimo do zubara,samo jedan joj je izvadio tata.Dok je S druga prica,jedan je izvadila sama user posted image jedan joj izvadio tata,jedan joj ispao dok je spavala,samo smo ga nasli u krevetu.

clock-img

10.03.2015, 15:20

clock-img

acalukic

pencil-img

188

onaj za vrata sa koncicem :)

clock-img

10.03.2015, 15:24

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Mi jos uvek nema tih zubica za vadjenje,jos su prvi ali se za 6 god,ni jedan nije rasklimao i zaboleo...Imamo samo jedan koji je poceo da se kvari po malo...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

05.06.2016, 20:27

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Mi do sada imamo dva zubića promenjena ,oba izvađena u kućnoj varijanti user posted image
Ja sam sve zube sebi sama povadila tako da mislim da će i klinci osim ako Akiju ne budemo morali da vadimo kod zubara onaj crni zubić user posted image

clock-img

05.06.2016, 23:01

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Moje starije devojcice su same vadile zubice,doduse mladja je prvi progutala s uzinom u skoli i nije ni primetila user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

25.06.2017, 14:42

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Idemo redovno kod zubara na kontrile ali mlecne zubice amo se vadili sami. T ga rasklima do besvesti i saamma izvadi. Samo smo joj za jedan pomagali ...bio je "tvrdoglav"user posted image

clock-img

26.06.2017, 17:21

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Sinu je neke izvadio zubar. A za ostale smo morali da ga molimo da izvadimo, on bi to tako klimavo drzao godinama u ustimauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.06.2017, 21:40

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Kod nas zubiće je vadio uglavnom zubar mada desilo se nekoliko puta da su sami ispali

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

15.07.2017, 14:09

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja necu nikad smjeti djeci izvaditi zubic,i ja sam mrzila to.Mama uvijek prica koliko sam svaki put plakala.Nije ni cudo sto imam sad fobiju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...