cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kroketi od belog mesa

clock-img

29.03.2009, 09:52

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Evo predloga za deo ručka danas:

Kroketi od belog mesa
 
300g belog mesa se obari, isecka se na sitno, doda se 100g pizza šunke, doda se 2 žumanca, 2 do 3 kašike prezle i 50 g susama, so i začin, majoneza 3 kašike  i jedna cela pavlaka.
Umesiti, valjati u belance u susam i prezlu i pržiti dok ne porumeni.

clock-img

29.03.2009, 14:55

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Danas niko ništa ne kuva devojke??????

clock-img

29.03.2009, 15:16

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Svakako ću prepisati recept,sviđa mi seuser posted image
Za danas je kasno ja svoj ručak već i pojelauser posted image

clock-img

29.03.2009, 15:23

clock-img

Buba76

pencil-img

659

Prekopirala sam recept,mislim da je super. Napisi drugi put malo ranije.U to vreme vec uveliko kuvam. Isprobacu jedan dan i ovo

clock-img

29.03.2009, 15:37

clock-img

Ptičica

pencil-img

508

Bubo, koliko treba da kuvam krompir, a da ga ne prekuvam? Treba mi za krompir salatu. Već sam ga isekla na listove, pa ga tako stavila da se kuva.
user posted image

clock-img

29.03.2009, 15:46

clock-img

Buba76

pencil-img

659

Za krompir salatu je najbolje kuvati u ljusci,ali ako si ga isekla onda kratko jer ce ti se raspasti pa ce salata biti rascopana.Kada kuvas u ljusci onda viljuskom probas da li je mekan,pa ga onda oljustis i iseces na kolutove

clock-img

29.03.2009, 15:49

clock-img

Ptičica

pencil-img

508

Eto, trt... A, ja ga oljuštila. Nema veze, sad znam za drugi put! Hvala!

clock-img

29.03.2009, 15:53

clock-img

Buba76

pencil-img

659

Nema na cemu