cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kremenadle u sosu

clock-img

07.03.2011, 14:26

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Potrebno je :

- 5 kremenadle
- 1 pakovanje smpinjona
- margarin
- 2 glevice crnog luka
- 2 cena belog luka
- 1 kocka za supu
- 1 pavlaka
- zacin C,biber,so

U 5 dl vode skuvati kocku za supu.
Kremenadle zaciniti po zelji pa ih proprziti na malo margarina.
Na masnoci od mesa proprziti crni i beli luk i sampinjone.
Kad se to dobro uprzi dodati supu i kremenadle.Poklopiti i ostaviti da se dinsta na tihoj vatri dok meso ne omeksa.
Gotove kremenadle izvaditi a u tiganj staviti pavlaku,promesati sos i njime preliti meso.

Ovaj recept sam nasla u novinama i svi smo odusevljeni njime.Treci put sam danas pravila za 2 nedelje.
Inace prvi put sam pravila sa kremenadlama,drugi put sa svinjskim sniclama a danas sa pilecim.

< Poruku je uredio sneza24 -- 7.3.2011 14:27:16 >

clock-img

07.03.2011, 14:40

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mmmm snezo, odlicno zvuci, a deluje jednostavno, sigurno cu probati ovih dana user posted image

clock-img

07.03.2011, 14:43

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Bubulence super je.Svi su se odusevili kad su probali.

clock-img

29.09.2011, 15:01

clock-img

Verus

pencil-img

11942

A kad se kaze "krmenadla" jer se tu uvek misli na svinjece?  A vidim moze bilo koje meso? 

Nedjo?user posted image

clock-img

29.09.2011, 15:13

clock-img

Anoniman

Pa da, mada ja ne vidim zašto ovaj recept ne bi bio pogodan za neko drugo meso.
Ja pravim sa svinjskim butom (ne podnosim meso koje ima kosti, uvek ostau one trunčice a ja to kad osetim u ustima završavam sa jelom), ali mi se čini da bi odlično išla krta junetina ili možda bataciuser posted image

clock-img

29.09.2011, 16:46

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Super, cem da probam!