evo pcelice da te malo utesim:
i moj dragi i ja imamo zavrsene fakultete, ja pravni on veterinarski, ja radim kao sekretarica polu radno vreme za 280 evra a mm radi na farmi godinu i po dana, stazira nije jos NI JEDAN DINAR dobio.....; nema posla u Beogradu, pri tom da ti ne pricam koliko imam iskustva, vodila sam jednu firmu dugo god, .....da ne smaram.....mi zivimo od TIH 280 evra, hvala Bogu sve imamo, jedino sto ne placamo kirij,u zivimo u stanu mojih pokojnih deke i bake ; koji sam skromno renovirala, ali se svako odusevi kada dodje, sve stari namestaj sam jedno po jedno presvlacila, stavila laminat, kupovala jedno po jedno -bojler, tepihe, masinu, racunar, bracni krevet, tv.....stari stan , nista nije bilo:
nikad nismo zakasnili sa placanjem racuna, a na poslu smo i on i ja najplepse obuceni; mozda ne najskuplje, ali najlepse veruj mi....imam neki dar da nadjem jako kvalitetne stvari po povoljnim cenama( mislim da mi na poslu ne veruju, stalno me pitaju da li ja jos negde radim);povremeno negde i otputujemo, mada u poslednje vreme na par dana.... ali bice i toga....
elem mi smo se vencali nismo pravili svadbu.....otisli sa njegovim porodicnim kumovima u crkvu i u opstinu i to je to.....
i on i ja imamo osecaj da se volimo vise nego i ko... kada dodju pare bice nam verovatno jos lepse, kada on dobije posao za stalno, imace- lupam 70000 u odnosu na 0 din. koliko sada ima....
ali nama je i sada divno....
zato udaj se ....pare ce doci.....sto imamo vise zelja vise je i problema.....