cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Koliko dobro procenite ljude ?

clock-img

11.03.2013, 20:04

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Ja sam retko zadovoljna svojom procenom i mozda je klise,ali i u mojim godinama desavale su mi se lose procene i to da svoje poverenje,pa i srce i dusu prepustim pogresnim ljudima. Za mene su ipak ,uvek ljudi u globalu dobri,dok se ne dokaze suprotno,zato se odusevim kada ljudi ostanu to sto i jesu i kakvima su se predstavili na pocetku!
Koliko ste vi zadovoljni svojom procenom i koliko ste okruzeni oko sebe dobrim ljudima,a koliko ste puta pogresili?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

11.03.2013, 20:08

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja retko kad pogresim,i ne pustam tako lako ljude da mi se priblize toliko da mogu da me povrede.Tek kada ih dobro procenim,otvorim se potpuno.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

11.03.2013, 20:09

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Temu tipa ove nisam nasla,kada se malo dublje covek zamisli,ima o cemu da se prica,a nekako je svakodnevno,jer se covek uvek upoznaje.. Nekome dovoljno i kaze da po ocima prepozna coveka,tj.kakav je u dusi,a eto,naravno to nije uvek merodavan pokazatelj.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

11.03.2013, 20:12

clock-img

madamme

pencil-img

750

zaljubljujem se u osobe na prvi pogled....

dakle, loseuser posted image

clock-img

11.03.2013, 20:14

clock-img

degu

pencil-img

11332

Mene prvi utisak retko kad prevari i baš budem besna kad ne verujem svojoj intuiciji već nekim ljudima pružim šansu i shvatim da sam ipak bila u pravu user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

11.03.2013, 20:53

clock-img

Maryjana

pencil-img

99

Degu potpuno se slazem sa tobom.Kod mene je isti slucaj.

clock-img

11.03.2013, 20:57

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Skoro pa nikad se nije desilo da sam pogresila u proceni....primer za to je drug od mm koji mi nije "prosao" nikakoooooooooo...a mm je tvrdio kako ja nisam u pravu kako je on dobar bla bla bla....cik pitajte ga sada za misljenje...pri tom mu ja nisam "drobila" o njemu nista nego sam ga pustila da se sam uveri....nikad me ne prevari moje 45 culo user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

11.03.2013, 21:01

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

trudim se , al se nekad i razocarm, kakvi su ljudi...

clock-img

11.03.2013, 21:01

clock-img

Anoniman

uglavnom dobro procenjujem ljude. Nisam imala neku vecu gresku do sada user posted image

clock-img

11.03.2013, 21:03

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image Pretty ne sumnjam u tebe.A,ovo kao Madamme mi se ranije mnogo vise desavalo,a kao Degu i Maryani jos cesce,blago meniuser posted image

clock-img

11.03.2013, 21:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

odlicno znam da procenim ljudeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.03.2013, 21:05

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Do 21 -ve sam bila slepac koji je svemu i svakome verovao. Od tada ne, za mesec dana mi se toliko toga desilo, zivot mi je otisao totalno u drugu stranu i naucila sam savrseno da procenim ljude. Od tada slabo gresimuser posted image

clock-img

11.03.2013, 21:06

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ja sam se bas nedavno jako, jako razocarala i to bas zato sto nisam verovala sebi i svom prvom utisku.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

11.03.2013, 21:07

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Dada81

user posted image Pretty ne sumnjam u tebe.A,ovo kao Madamme mi se ranije mnogo vise desavalo,a kao Degu i Maryani jos cesce,blago meniuser posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeel a stooooooo user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

11.03.2013, 21:08

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

dobro  procernim  ljude

cesto  su  me  povredili  one  za  koje  sam mogla  da  se  zakunem  da  me  nikad  ne  bi  povrediti

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

11.03.2013, 21:10

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Kako kad

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.03.2013, 21:10

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Prilicno dobro.

clock-img

11.03.2013, 21:11

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa kad sam bila klinka , da ne kazem mladja user posted image desilo mi se da se zaaa bunim ali sad jok
sve mi je jasno posle par sekundi , ma i manje
al godine su mi bile potrebne user posted image
Joko , sorry al ne kontam kako dobro procenjujes kad te povrede oni od kojih se ne nadas user posted image
rekla bih da ne procenis bas najbolje a ako mislis na familiju , tu procene nema , oni su takvi kakvi su i tvoji su user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.03.2013, 21:13

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

iskustvo cini cuda, ja odmah procenim i imam tacno po cemu i ne prevarim seuser posted image

clock-img

11.03.2013, 21:14

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: Pretty78

IZVORNA PORUKA: Dada81

jeeeeeeeeeeeeeeeeel a stooooooo user posted image user posted image user posted image

Pa,nekako to ''osecam''procenila sam te da imas taj insektuser posted image

clock-img

11.03.2013, 21:18

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa kad sam bila klinka , da ne kazem mladja user posted image desilo mi se da se zaaa bunim ali sad jok
sve mi je jasno posle par sekundi , ma i manje
al godine su mi bile potrebne user posted image
Joko , sorry al ne kontam kako dobro procenjujes kad te povrede oni od kojih se ne nadas user posted image
rekla bih da ne procenis bas najbolje a ako mislis na familiju , tu procene nema , oni su takvi kakvi su i tvoji su user posted image

dobro si rekla za familiju,tako je -kako je. A,za ostalo,meni izgleda ni godine nece pomociuser posted image

clock-img

12.03.2013, 02:28

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: milenatea

iskustvo cini cuda, ja odmah procenim i imam tacno po cemu i ne prevarim seuser posted image

E,ovo bih i ja volela imati,to nesto ''po cemu'' bih mogla uvideti koje su prave osobe u mojoj blizini!

clock-img

12.03.2013, 02:34

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

osabe uglavnom dobro procenim, uvek to budu u pitanju neke male sitnice koje odredjuju kakav je kouser posted image

clock-img

12.03.2013, 02:45

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Ja se uvek zakacim za neko "dobro" u coveku,pa i kad me razocara,ja mu dam samo minus,a ne keca:) Imam srece pa sam sad daleko te me ne zavitlavaju svi:) Mada,kad mi se neko ne svidi na prvu loptu,tesko da ce kasnije da mi postane simpatican. I cesto se ispostavi da je ta osoba neki teski negativac

< Poruku je uredio Brand new mama -- 12.3.2013 2:46:59 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

12.03.2013, 02:48

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja se, obično, doooobroooooo za****m pri proceni ljudi!user posted image Ali, stvarno!!!
Za razliku od mog brata, koji čim nekoga vidi, odmah ga okarakteriše i to se kasnije ispostavi kao tačno, bilo dobro, bilo loše

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."