U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Ovo sam ja juče napravila, ne treba ni pola sata a ukus je onako "tropski", pa ko voli...
Sastojci 150 ml kokosovog mlijeka (može i obično) 170 g šećera + vanilija 250 g maslaca 200 g kokosa 400 g mlijeka u prahu 250 g žele bombona (količina po želji) 2 lista oblatne
Mlijeko, maslac i šećer prokuhati i u toplo umiješati mlijeko u prahu i kokos. Žele bombone narezati na malecke kockice i umiješati u masu Fil rasporediti na list oblatne, dobro ga potisnuti žlicom, i poklopiti drugim listom oblatne. Opteretiti nekom velikom kuharicom ili enciklopedijom na pola sata do sat vremena. Ostaviti par sati da se stisne, rezati u željene oblike.
Recept je iz coolinarike!
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
09.10.2011, 13:25
bebać
2235
Uvijek me 'navuče' na ove svoje recepte, tako da ću i ovo uskoro probat. Garant valja
LU btw. bila sam u DM-u al zaboravila pitat za onu kozmetiku. oprosti, sledeći put obećavam.
_____________________________
"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”
09.10.2011, 14:08
Anoniman
Evo jos jednog recepta za kokos bajadere:
1 dl vode, 100 gr secera, 120 gr margarina, 250 gr mlevenog keksa, 100 gr kokosa, rum ekstrakt. 100 gr mlecne cokolade, 100 gr bele cokolade.
Priprema: Secer i vodu prokuvati, dodati margarin. Kad se rastopi umesati keks, kokos i rum. staviti u nauljeni pleh i razvaljati na prst debljine. Preliti glazurom: u 100 gr mlecne cokolade dodati 3 kas ulja i rastopiti. Preliti preko smese. Isto to uraditi sa belom cokoladom. Ohladjeno seci na stanglice.
09.10.2011, 15:59
Lu
15094
Ksena sljedeću pravim po tvom receptu, volim bijelu čokoladu a ove bajadere su čas posla
_____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
09.10.2011, 16:21
nina26
3303
Ksenci, i belu cokoladu preliti odmah preko crne?
09.10.2011, 16:49
Anoniman
nina, mozes ostaviti malo da se prohladi crna, mada je ona gusta u principu i moze lepo da se razmaze. mislim da cu i ja sutra da je napravim. ili to ili urmasice.