cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ko to šeta iza mene? (vanzemaljci)

clock-img

22.03.2009, 00:07

clock-img

Anoniman

Dvoje hodočasnika slučajno su prošle godine snimili kamerom neobično biće u šumi, dok su se kretali ka selu Santa Rosa de Kvives u Peruu, prenele su svetski mediji.

Šumsko stvorenje, koje izgleda kao vanzemaljac, na trenutak se pojavljuje iza jednog od hodočasnika, prolazeći iza njega. Stručnjak za NLO Entoni Čoj je nakon prvog pregleda snimka potvrdio da nije reč o animaciji.
Dok neki smatraju da je u pitanju zmija, drugi navode da se na video snimku jasno vidi da je u pitanju "zeleni čovečuljak" koji korača, a neki ističu da je ovo siguran dokaz prisustva vanzemaljaca.

KLIK OVDE ZA VIDEO

Izvor: blic.rs

Šta mislite o ovakvim stvarima??? Vanzemaljci, paranormalno...

clock-img

22.03.2009, 00:14

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Au,dok sam gledala snimak,sve sam se okretala da nema možda "nešto"i iza meneuser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

22.03.2009, 00:15

clock-img

Anoniman

user posted image Ozbiljno! Jel veruješ u takve stvari? Jel ima još nekog sem nas dve? SUBOTA JE POBOGU!!! 

clock-img

22.03.2009, 00:18

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Pravo da ti kažem,kao neverujem,ali uvek ima ono:ma postoji nešto,neka energija iznad nas,mislim pomalo je neverovatno da smo zaista sami u nepreglednom Sunčevom sistemu,joj ala lupetam za desetkuuser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

22.03.2009, 00:21

clock-img

Anoniman

Ne mislim da lupetaš... ja se bojim tog beskrajnog kosmosa... jesi pokušala da sedneš, zažmuriš i pokušaš da putuješ kroz njega? Meni je to bio užasno neprijatan osećaj. user posted image
A ovo, da li ima vanzemaljaca mi je isto pitanje kao i da li ima Boga. Čik se usudi pa reci da ga nema. user posted image

clock-img

22.03.2009, 00:23

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Baš tako,o nekim stvarima te strah i da misliš i zamišljaš

superbrzasnežaheroj

clock-img

22.03.2009, 10:46

clock-img

Anoniman

Jeste videle ovaj snimak? user posted image

clock-img

22.03.2009, 10:55

clock-img

maša

pencil-img

261

Ja u Boga verujem, ali sam načisto sa tim da ga(?) nikada neću videti, ni ja ni bilo ko drugi...A verujem i da postoje vanzemaljci i da će do bliskog susreta doći ili već i jeste samo što mnogo ljudi (mislim prvenstveno zbog straha) ne želi  u to da veruje i iz istog razloga o tome da priča..

clock-img

22.03.2009, 10:56

clock-img

Anoniman

user posted image Nadrljala si kako ću da te zezam kada se vidimo (zbog ovoga sa vanzemaljcima). 

clock-img

22.03.2009, 11:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

To kad sebi umislimo da nas netko prati to je autosugetija ništa drugo, jednostavno se treba osloboditi takvih misli,dati si do znanja da je to obična glupost.

clock-img

22.03.2009, 12:00

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

ako mene pitaš... ono na videu je zmija.

clock-img

22.03.2009, 13:27

clock-img

maša

pencil-img

261

IZVORNA PORUKA: Tasha R... ja se bojim tog beskrajnog kosmosa... jesi pokušala da sedneš, zažmuriš i pokušaš da putuješ kroz njega? Meni je to bio užasno neprijatan osećaj. user posted image

A ja tebe zbog tvojih "kosmičkih šetnji"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2009, 16:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: guppy RR

ako mene pitaš... ono na videu je zmija.

user posted image

clock-img

26.04.2010, 15:03

clock-img

Anoniman

Ma ne verujem...