cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kalup za kolace i torte

clock-img

15.09.2010, 16:11

clock-img

suncokretizbloka

pencil-img

46

U paketicu iz porodilista sam dobila knjizicu sa  spiskom recepata za jednostavne i brze rodjendanske torte.Neke od njih su mi se bas dopale,rado bi ih pravila.Medjutim,u skoro svakom receptu,spominje se da smesu treba staviti u okvir za kolace,a kad se smesa stegne,taj okvir treba skinuti.Da li neko zna gde ti okviri mogu da se kupe u Beogradu?Mogla bi torta da se napravi iz bez toga,ali mislim da ne bih tako lepo mogla da je dizajniram bez tog okvira.

< Poruku je uredio Lu RR -- 15.9.2010 20:05:56 >

clock-img

15.09.2010, 16:26

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Pretpostavljam da imaš u radnjama tipa Metalac. Ja sam gledala u supermarketima (Super Vero, Tempo) i nisu imali. Imali su samo one modle za kolače sa rupom u sredini. I do dan danas nisam kupila tu modlu za torte - doduše, torte nikad nisam ni pravila user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

15.09.2010, 19:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Imaš u svakom većem marketu. To je kalup za torte, super stvar user posted image

user posted image

Kad se ispeče, stranica se skine.

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.9.2010 19:03:32 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.09.2010, 21:11

clock-img

suncokretizbloka

pencil-img

46

Jao hvala vam obema.Ima i slika :) I stvarno,bas mi se cini kao super stvar! :)

clock-img

15.09.2010, 22:32

clock-img

Anoniman

Ja sam narucila ovaj iz kaufmaxa user posted image

600 din a stvarno je dobar (plus dodatak za kuglof)... nista se ne lepi na njemu!user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 15.9.2010 22:34:21 >

clock-img

20.09.2010, 16:23

clock-img

suncokretizbloka

pencil-img

46

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ja sam narucila ovaj iz kaufmaxa user posted image

600 din a stvarno je dobar (plus dodatak za kuglof)... nista se ne lepi na njemu!user posted image

Majo, nasla sam i sajt i kataloski broj,ma sva sam se primila. A onda sam pozvala call centar i rekli su mi da su taj proizvod rasprodali,i da treba da izadje novi katalog u oktobru,pa ako okvir bude u katalogu,obavestice me.
Bas sam se razocarala,jer sam vec mislila da sam  ga obezbedila.
Idem u dalju potragu.Ako je neko video negde da se prodaje taj okvir,bila bih mu zahvalna da mi kaze gde ga je kupio.

clock-img

20.09.2010, 16:25

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

IZVORNA PORUKA: suncokretizbloka

U paketicu iz porodilista sam dobila knjizicu sa  spiskom recepata za jednostavne i brze rodjendanske torte.Neke od njih su mi se bas dopale,rado bi ih pravila.Medjutim,u skoro svakom receptu,spominje se da smesu treba staviti u okvir za kolace,a kad se smesa stegne,taj okvir treba skinuti.Da li neko zna gde ti okviri mogu da se kupe u Beogradu?Mogla bi torta da se napravi iz bez toga,ali mislim da ne bih tako lepo mogla da je dizajniram bez tog okvira.

Stavi nam koji receptić user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

20.09.2010, 16:31

clock-img

suncokretizbloka

pencil-img

46

Moze naravno.
Mada,mislim da je to neka knjizica/casopis koji moze da se kupi i u slobodnoj prodaji.Aj kad dodjem kuci pogledacu kako se zove.Mislim da ima i prezentaciju na netu.

clock-img

20.09.2010, 16:42

clock-img

Anoniman

Joj suncokret bas steta a fenomenalan je!

Da nije casopis nase najlepse?
Sajt male majstorije?

clock-img

20.09.2010, 21:58

clock-img

suncokretizbloka

pencil-img

46

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Joj suncokret bas steta a fenomenalan je!

Da nije casopis nase najlepse?
Sajt male majstorije?

Konacno sam malo bolje pregledala "knjizicu" koju su nam spakovali u paket u porodilistu-  to je dodatak koji je isao uz casopis Lisa, izdanje od maja meseca ove godine. Na netu sam nasla samo ovaj link:

http://www.lisa.rs/lisa-specijali/7681-Rodjendanske-lagane-torte.html

clock-img

06.10.2010, 11:31

clock-img

suncokretizbloka

pencil-img

46

Evo mene da se pohvalim - jos 1. oktobra su me zvali iz Kaufmax-a,rekli da im je stigao novi katalog u kojem ima i okvir za kolace koji sam trazila, i pitali me da li sam jos uvek zainteresovana. Od juce i ja sam ponosna vlasnica kalupa :)
Sad sam u fazi odlucivanja sa kojim receptom cu da otvorim sezonu :)
Pcelice Majo, jos jednom veliko hvala! user posted image

clock-img

15.02.2012, 15:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Nisam znala gde da pisem, pa ajde ovde da pitam. Gde imaju da se kupe modlice u obliku srca? Hocu da pravim medeno srce.

clock-img

15.02.2012, 15:42

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam ovde videla preslatke u jednoj radnjici tipa sve za 150 dinara. Raznih velicina. Pogledaj po tim radnjama. sad kad razmisljam gde u PO....Imas i onu jednu finu kod pijace kod medicinske škole, u onoj ulici iza naselja Djura, sto "udara" na pijacu. Ili pogledaj u Rodiću.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.02.2012, 15:43

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Silikonske? Imas u onim radnjama sve za 120 ili kolko vec. Mada ja sam ih vidjala i na Kalinicu, ne znam iz kog si dela grada

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

15.02.2012, 15:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Sad sam se setila da ima nekoliko prodavnica kod pijace koje bas drze te kalupe i modle. Bas cu da pogledam. U rodicu nisam nasla.

clock-img

15.02.2012, 15:48

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Sad sam se setila da ima nekoliko prodavnica kod pijace koje bas drze te kalupe i modle. Bas cu da pogledam. U rodicu nisam nasla.

verovatno mislimo na iste. A pogledaj i u onoj velikoj plastikarnici bas prekoputa med.škole

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.02.2012, 15:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Tu bas ima svasta.user posted image