MM i ja nemamo ovde nikoga ko ce nas docekati ruckom, kafom itd. Malo vam zavidim sto imate taj luksuz, blizinu njegove mame, vase mame ili koga vec. Pitala sam ga jedino da li hoce da nakuvam nesto hrane i zamrznem, pa da imamo nesto toplo pojesti prvu nedelju kada dodjemo kuci (lakse je podgrejati nego kuvati celo jelo). On je rekao da nema potrebe da se maltretiram, skuvace on, ili ce pokupiti nesto u radnji ili restoranu.
Za bebu sam sve ja spremila, on je okrecio sobu, sklopio namestaj, kolica, ogradicu....ja sam oprala odecu, ispeglala, slozila, kupila sve sto treba za pocetak, preko pelena, kozmetike, kadice....Tako da je za bebu sve spremno. Ako se porodim vaginalno, idem kuci za 2 dana, ako CR za 4 dana. MM ce verovatno spavati kuci zbog psa, a ako ostane sa mnom u bolnici da spava, zamolicemo drugaricu da pusti psa napolje i nahrani ga. Znaci, briga o ljubimcima nam je jedina na pameti pored bebe (naravno, pas i macka su nam bile prve bebe ).
Poklon mi ne treba-ne razumem, sta ce da mi kupuje poklon Pa rodila sam NASU bebu koju smo oboje hteli, nije me niko terao pa sad da mi daje nagradu!
Ostace kuci sa nama prvu nedelju da mi pomogne dok se malo fizicki ne oporavim. Zurku smo pravili prosle subote-bilo je oko 50tak ljudi, jelo se pilo se, proslavilo se, on i jedna drugarica su sve pocistili, nije mu palo na pamet da trazi od mene bilo kakvu pomoc, ovako trudna i jos treba sto vise da mirujem...
Ocistio je i moj i njegov auto, juce i danas, jer ce sediste ici u moj auto, pa da to bude sve spremno-sediste ce ugraditi ovih dana...
Ovo da me razmazi...pa daje mi ljubav, i nek mi pomogne oko bebe to je dovoljno....Mene iskreno nervira kada mi neko previse tepa ili se ponasa na odredjen nacin-uvek je bolje da mi pokaze ljubav i nadje se tu kad zatreba, nego da me obasipa slatkim recima....
Mislim da sam sve pokrila?